Dosar Eva. 7 bărbați ajunși în impas din cauza femeilor. Vezi prin ce trec!

Irinel Columbeanu, împins de Moni spre faliment

Monica Gabor a fost cea mai scumpă extravaganță pe care și-a permis-o omul de afaceri. Din clipa în care cei doi s-au căsătorit, averea lui a început să se topească, iar din cele 120 de milioane de euro cu care figura în topul miliardarilor în 2008, azi au rămas doar datoriile și pericolul executării silite.

Spre deosebire de Amalia Năstase, care a administrat cu pricepere averea lui ilie Năstase, Monica Columbeanu s-a descurcat doar cu cheltuirea banilor, astfel că după divorțul costisitor și lupta pentru custodia fetiței, Irinel a ajuns într-o situație difilă. "Monica este cea mai grea ratare", avea să spună el după ce relaţia lor încheiat.

Astăzi, Moni se distrează pe banii lui Mister Pink, iar Irinel e încolțit de creditori. Presa a scris în ultimele săptămâni că el riscă să-şi piardă proprietăţile imobiliare pentru că nu a achitat un credit bancar în valoare de 7 milioane de euro acordat de Marfin Bank. Miliardarul ar fi investit banii în afaceri imobiliare fără succes şi în fabrica de ciment pe care o deţine în Târgu Cărbuneşti. "A fost o idee proastă să pun numele meu cimentului. Dacă-i dădeam un nume german, probabil prindea mai bine. Românii au fost reticenţi", a recunoscut Irinel după acest eşec.

Potrivit ziarului Click! judecătorii şi-au dat acordul pentru ca executorii să pună sub sechestru casa din Izvorani, iar Columbeanu riscă să rămână şi fără cele trei etaje de birouri pe care le are într-un bloc din Piaţa Victoriei şi cu care ar fi girat la bancă.

Columbeanu a declarat însă pentu cancan.ro că informaţiile despre un posibil faliment sunt destul de exagerate şi că problemele de ordin financiar nu sunt atât de mari precum se vehiculează. "Eu trec cu capul sus. Sunt nişte probleme pe care toţi le avem în perioada această de criză", a declarat el pentru cancan.ro.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro