Dosar Eva. 7 bărbaţi care adoră să stea la cratiţă. Vezi cum se descurcă!

Busu face "cele mai bune şniţele de pe planetă"

Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV ştie cu ce se mănâncă gătitul. Pentru el, gătitul e un dar pe care-l primeşti, "pentru că ţine foarte mult de instinct".

Florin Busuioc a descoperit multe din secretele bucătăriei pe vremea când colinda prin ţară împreună cu Radu Anton Roman, o veritabilă enciclopedie despre gastronomia autohtonă. "Alături de Radu am descoperit şi mâncăruri complicate, parcă venite din zona sacră, dar şi simplităţi nu mai puţin spectaculoase, cum ar fi plăcintele cu lucernă", a povestit Busu pentru ziarul Gândul.

El ştie să gătească şi spune că îi place mult această activitate. "Îmi place şi să inventez. Nu mă dau în lături nici de la lucruri simple, nici de la monumente culinare sofisticate, cum ar fi crap umplut, împănat cu ţelină, pe pat de frunze de ţelină, înecat cu vin d'ăla bun", a mai spus prezentatorul rubricii meteo.

"Fac nişte şniţele cum nu mai există nicăieri pe planetă, la ciorbă mă încumet foarte rar, acesta este domeniul lui Lili. Fac paste de tot felul pentru că şi fetelor le plac foarte mult şi din ce in ce mai des, graţie unui bun prieten care m-a învăţat reţeta, la noi se fac clătite cu brânză de burduf. Toată familia este în extaz", a explicat Busu. "Da, chiar este o pasiune. Când soţia mea are foarte mult de lucru, gătesc aproape zilnic. Dar tot ea găteşte mai bine!", a declarat el pentru site-ul slabsaugras.ro.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro