Dosar Eva. 7 bărbaţi care adoră să stea la cratiţă. Vezi cum se descurcă!

Virgil Ianţu găteşte ciorbă, supe şi fructe de mare

Vedeta de la Prima TV nu se declară un specialist sau un pasionat de arta culinară. Cu toate acestea, pentru el gătitul e o plăcere pe care şi-o oferă din când în când.

"Gătesc fructe de mare, diferite ciorbe, supe, mâncăruri la cuptor, dar acum să nu vă imaginaţi că sunt mai toată ziua cu şorţul pe mine. Gătesc cam o dată pe lună, de plăcere. În schimb, dimineaţa mă mai ocup de micul dejun al fetiţei mele şi îi prepar omleta. De fiecare dată o gătesc altfel. Jasminei îi place foarte mult şi ideea de a-i găti eu, nu numai omletă", a explicat Ianţu pentru Pro TV Magazin.
Prezentatorul TV nu se ia după reţete, ci se orientează pe loc, după gust sau după spusele mamei sale şi ale  prietenilor. "Mai şi inventez lucruri, aşa că nu am cum să fiu pe lângă reţetă. E adevărat că poate ieşi ceva prost, dar deocamdată frecvenţa scăzută cu care gătesc mă ţine departe de eşecuri, parcă aşa se spune", a mai spus el.

Ianţu recunoaşte că îi place să mănânce şi chiar dacă de cele mai multe ori rezistă tentaţiilor culinare, are o slăbiciune căreia cedează instantaneu: "Sunt gurmand, dar mă tratez. Trebuie să mă abţin de la multe mâncăruri şi reuşesc, dar există un fel de care nu m-am săturat niciodată şi cred că aş putea mânca încontinuu: sarmalele gătite cu afumătură, cu varză acrişoară mai crocantă puţin, şi cu puţină smântână, asta ca să ştii sigur că te îngraşi", a mărturisit el pentru ghidul TV.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro