Dosar Eva: 7 vedete din România care au căzut în capcana drogurilor

Andrei Gheorghe, "arestat tehnic" pentru o țigară cu marijuana

Pe 10 aprilie 2003, fosta vedetă a trustului Pro a fost arestat pentru trei ore, sub acuzaţia de consum de droguri. Realizatorul TV a negat acuzațiile, acuzând autoritățile de hărțuire.

Iniţial, a fost chemat la Parchet, întrucât o expertiză cerută de procuror indica faptul că el era consumator de substanţe interzise. Procurorul a semnat mandatul de arestare pentru cinci zile, iar lui Andrei Gheorghe i-au fost reţinute actele şi i s-a spus să aştepte pe hol confirmarea mandatului de arestare, cu interdicţia de se deplasa mai mult de 20 de paşi. "Mi s-a spus că sunt arestat. Mi-am sunat mama şi soţia şi le-am spus, ca să nu afle din altă parte. După trei ore, mandatul nu a fost confirmat. Consider că este o hărţuire", a spus el după ce a fost eliberat.

Parchetul s-a autosesizat după un articol apărut în revista Star, ilustrat cu capturi video în care Andrei Gheorghe fuma o ţigară cu marijuana oferită de o cunoştinţă. Vedeta a spus atunci că toată povestea a fost "lucrătura" unui om de afaceri important, ca represalii pentru că în emisiunile sale o ironiza pe iubita acestuia. Toate indiciile furnizate de Andrei au condus atunci spre Costel Bobic, căsătorit cu Cristiana Răduţă.

Andrei Gheorghe a fost filat timp de şase luni şi filmat chiar şi în casa sa, dar pe numele celor care l-au urmărit nu a fost deschisă nicio acţiune judiciară. În cele din urmă, el a fost scos de sub urmărirea penală.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro