Dosar Eva: 7 vedete din România care au căzut în capcana drogurilor

Mutu, hăituit de fostul club după ce s-a drogat

Căderea lui Mutu a început în 2004, când a picat un test antidrog impus de clubul la care juca atunci, Chelsea Londra.

După ce s-a descoperit că fotbalistul era consumator de cocaină, sancţiunile au fost dure: el a fost suspendat opt luni, iar clubul l-a dat afară, cerându-i despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro pentru prejudiciile aduse de neonorarea contractului.

Procesul intentat de Chelsea a trecut prin mai multe faze, iar anul acesta românul a pierdut şi ultima cale de atac în disputa cu fostul club. Chelsea a cerut impunerea sechestrului pe proprietăţile pe care "Briliantul" le deţine în SUA, mai precis în Florida, întrucât fotbalistul nu deţine suma solicitată în conturi bancare. Mutu a susţinut că renunţarea la proprietăţile din America reprezintă o încălcare a drepturilor sale, dar judecătorul a respins apelul său.
"TAS a luat decizia corectă, Mutu şi-a încălcat contractul după ce clubul plătise o sumă substanţială pentru transferul său. A încălcat clauzele din contract şi acum trebuie să plătească amenda", a motivat judecătorul federal Federico Moreno, de la Tribunalul Districtului de Sud din Florida.

Foto: Mediafax

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro