Dosar Eva: 7 vedete din România care au căzut în capcana drogurilor

Toboșarul de la Cortez, trădat de vedetele care îi cumpărau drogurile

Grusa Mirko Tony Sevko, mexican cu cetățenie germană, a fost reținut în martie, după ce a încercat să vândă cannabis în Bucureşti.

Toboșarul trupei Cortez a fost prins în flagrant delict în Bucureşti, având asupra sa droguri de risc, pe care vroia să le comercializeze în Capitală. La  percheziţia de la domiciliul lui Grusa, procurorii DIICOT au descoperit mai multe doze de cannabis şi rezină de cannabis. În timpul audierilor, Grusa a mințit că este colaborator al trupei Mandinga, alături de care ar fi fost la Eurovision.

Bateristul a căzut în plasa anchetatorilor după șase luni de filaj. Potrivit ziarului Libertatea, existau informaţii oferite de vedete din lumea showbizulu, că Grusa Mirko le furniza stupefiante VIP-urilor în cluburile din Capitală. În anturajul mexicanului şi al clienţilor săi de lux s-au infiltrat agenţi sub acoperire care s+au dat clienţi şi au început să adune probe.
Când cercul s-a închis în jurul lui Grusa şi al vedetelor care se aproviyionau de la el, poliţiştii au acţionat, iar pe lângă informaţiile adunate timp de şase luni s-au adăugat şi declaraţiile unor vedete care, de teama puşcăriei, l-au predat pe distribuitorul lor.

Potrivit ziarului Libertatea, înţelegerile cu anchetatorii s-au făcut sub protecţia anonimatului şi cu garanţia că, din postura de consumatori, nu vor ajunge după gratii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro