F64 organizează, în premieră în București, expoziția „Identities“
Divertisment · Stiri / 17.12.2014

F64 organizează pe 17 decembrie 2014 expoziția fotografică „Identities“, unde vor fi prezentate în premieră în București creațiile Tinei Obreja și Luizei Boldeanu.

Acest proiect a pornit de la ideea colaborării între două minți de fotograf, dar cumulând spre o singură experiență de unde s-a născut și ineditul. Proiectul este o reflexie a ceea ce sunt în particular fiecare şi împreună ca un „eu“ unic, înglobând experienţele, dorinţe, temerile şi starea lor sufletească.

Vernisajul „Identities“ se va desfășura în sala expoziţională a F64 din bulevardul Unirii, începând cu ora 19.00. Expoziția a debutat deja în țară, dar prin F64 „Identities“ ajunge în București în premieră.


„Acest proiect a reprezentat o provocare din toate punctele de vedere. Fiecare fotograf realizează la un moment dat o serie de autoportrete care îl ajută să se autocunoască. Proiectul în sine nu numai că m-a ajutat să învăţ cum să realizez un nou gen de fotografie, dar m-a ajutat să mă cunosc pe mine, să comunic ideile mele şi să le unesc cu viziunea şi personalitatea Tinei, să trăiesc clipe minunate şi încărcate de emoţie“, a declarat Luiza Boldeanu.

„Sunt tare mândră de acest proiect. Este cel mai frumos şi complex proiect pe care l-am realizat vreodata până acum. Am învăţat multe lucruri noi pe tot parcursul celor trei-patru luni cât am stat împreună cu Luiza, m-am descoperit pe mine, am trăit momente atât de frumoase şi pline de emoţie, mi-am dat seama că e la fel de greu să fii în faţa camerei cât și în spatele ei“
, a spus Tina Obreja.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro