Sean Penn: "Mă surprinde că m-am îndrăgostit din nou"

Stiri / 31.01.2015

Actorul s-a declarat surprins de faptul că s-a îndrăgostit din nou, la vârsta de 54 de ani, şi a precizat, într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei Esquire, că s-ar căsători din nou, făcând referire la relaţia sa cu actriţa Charlize Theron.

"Da, m-aş căsători din nou", a spus Sean Penn, într-un interviu pentru ediţia britanică pentru luna martie a revistei Esquire.

"Am mai fost însurat de două ori, dar am fost căsătorit în condiţiile în care nu ştiam câte ştiu acum, deci nu aş spune că este vorba despre o a treia căsnicie, aş spune că este prima căsnicie pe bune, dacă ar fi să mă însor iarăşi. Vreau să spun că îmi place tradiţia. Un prieten de-al meu a scris «fără tradiţie, lucrurile noi mor», iar eu nu vreau ca lucrurile noi să moară", a declarat Sean Penn, care are o relaţie cu Charlize Theron de peste un an.


Actorul a avut o căsnicie tumultuoasă cu Madonna în anii 1980. După ce s-a despărţit de regina muzicii pop, Penn a întâlnit-o pe Robin Wright, cu care s-a căsătorit în 1996. Cei doi au împeună doi copii şi s-au despărţit în 2010, notează agenția Mediafax.

"Da, mă surprinde că m-am îndrăgostit din nou, din mai multe motive. Nu mă consider bun la matematică, dar ştiu cât fac doi plus doi: am 54 de ani şi încep, în sfârşit, să înţeleg de ce nu am fost fericit cu o singură relaţie. Ar putea părea prea târziu. Dar să întâlneşti pe cineva acum, la care ţii, e mult mai plin de pasiune, mult mai profund, mai adevărat şi, Doamne, e un sentiment de mai mare fericire. E mult mai romantic şi mai satisfăcător să fiu într-o relaţie şi să mă gândesc că sunt un om mai bun în această relaţie", a mărturisit Sean Penn.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro