Jack Perry a publicat această fotografie din copilăria lui, în amintirea tatălui său
Jack Perry, luptător profesionist de wrestling, i-a adus un omagiu emoționant tatălui său, la două zile după ce acesta a murit. El a postat pe Instagram o imagine din trecut a părintelui său, alături de o magine a sa. "El a însemnat foarte mult pentru mulți oameni. Pentru mine, el a fost mereu Tata. Îi plăcea să mă susțină în orice și să mă inspire să fiu cât mai bun", a scris el alături. "Am învățat atât de multe de la tine, iar inima mea este frântă când mă gândesc la cât de multe vei lipsi. Mi-e dor de tine în fiecare zi pe care o voi mai trăi pe pământ. Voi face tot ce voi putea ca să îți duc moștenirea mai departe și să te fac mândru. Te iubesc, tată", a continuat tânărul.


Și sora lui Jack, Sophie, a transmis un mesaj pe Instagram după aceaastă despărțire grea. Când a aflat că acesta este în comă, tânăra a venit urgent din Africa, unde lucra ca voluntar, sprijinind dezvoltarea unei comunități locale, pentru a fi alături de tatăl ei. "S-au întâmplat multe lucruri în această săptămână. Totul a venit așa de repede. M-am întors la timp din Malawi ca să fiu cu familia mea, iar în ultimele 24 de ore am primit un număr copleșitor de mesaje de susținere", a scris tânăra lângă o fotografie în care apărea cu tatăl său.


Sophie a mai scris că apreciază sprijinul primit: "Nu pot să le răspund individual sutelor de mesaje frumoase scrise din inimă, dar le-am văzut și vă apreciez pe toți pentru că ne-ați transmis o stare pozitivă mie și familiei".

"Nu știu ce să spun sau ce să fac în această situație, e ceva pentru care nu te poate pregăti nicio lecție, mai ales când se întâmplă în văzul tuturor. Așa că vă sunt recunoscătoare pentru toată dragostea. Atât, vă mulțumesc în liniște", a mai scris Sophie Perry.


Luke Perry își iubea foarte mult copiii. Potrivit Radar Online, toate bunurile actorului le vor reveni acestora.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro