Apariţie şocantă la o emisiune: Priscilla Presley, victima operaţiilor estetice

Vedete / 23.11.2017

Fosta soţie a lui Elvis nu mai poate ascunde semnele operaţiilor estetice nereuşite. Apariţia sa la o emisiune a stârnit valuri de comentarii pe Twitter.

Priscilla Presley şi-a dedicat viaţa păstrării moştenirii artistice a fostului ei soţ, Regele Rock 'n' Roll, Elvis. Ea a acordat luni un interviu televizat la ITV, în care a promovat un album de compilaţii cu melodiile fostului ei soţ şi un turneu de Crăciun care va fi organizat de The Royal Philharmonic Orchestra.

Apariţia pe micul ecran a vedetei în vârstă de 72 de ani care obişnuia să surprindă în mod plăcut prin aspectul său fizic întinerit n-a fost una reuşită, ea plătind acum tributul unor operaţii estetice nereuşite. Colţurile gurii, foarte pronunţate, precum şi pomeţii umflaţi, îi dădeau un aer nenatural, nepotrivit.


Subiectul a stârnit numeroase reacţii pe reţelele de socializare, unde apariţia a fost intens dezbătută. "Ce şi-a făcut Priscilla Presley la faţă?", a scris un comentator pe Twitter. "Priscilla Presley, ce s-a întâmplat cu îmbătrânirea frumoasă? #plastic", a scris altcineva.

"Ce şi-a făcut Priscilla Presley la faţă... parcă are o mască hidoasă!", este un alt mesaj postat pe Twitter. "Priscilla Presley arăta ca în filmele horror la ITV", a scris alt utilizator al reţelei.


Chipul desfigurat al Priscillei şi comentariile critice nu i-au lăsat, însă, indiferenţi pe fanii ei, care au intervenit pentru a-i lua apărarea. "Ştiu că are multe probleme, dar Priscilla Presley arată minunat!!!", a fost de părere un admirator.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro