Alicia şi-a etalat corpul de milioane într-un nou pictorial. Din păcate, banii pe care i-a cheltuit n-au scutit-o de probleme şi asta se vede
Anul trecut, Alicia a dezvăluit că implanturile fesiere au explodat după operaţie şi că siliconul s-a scurs şi a ajuns în sistemul ei vascular. Acest incident a determinat-o să renunţe la operaţiile estetice.

În 2006, modelul a cheltuit 10.000 de lire sterline (11.570 de euro) pe implanturile fesiere, dar a avut nevoie de şase luni pentru a le scoate, scrie Daily Mail.

Într-un interviu pentru Closer magazine, ea a mărturisit că se temea că acestea ar putea să o ucidă şi că nu mai putea să stea aşezată mai mult de 20 de minute. "Chirurgul mi-a spus că ambele implanturi din posterior s-au rupt total. Nu ştiam că pot exploda. Mă doare tot timpul fundul. Ştiu că trebuie scoase, dar mi-e teamă că o să rămân cu pielea deformată acolo", declara Alicia anul trecut, înainte de operaţia de eliminare a pungilor din fese.

Actualmente vedetă de reality show, Alicia Douvall, pe numele real Sarah Howes, a făcut în total 350 de proceduri cosmetice în 20 de ani, printre care 16 operaţii de mărire a sânilor şi şapte în zona nasuului, notează Daily Mail.


Alicia Douvall deţine compania de produse cosmetice Douvall's şi a apărut în mai multe show-uri de televiziune din Marea Britanie, printre care "Celebrity Love Island", "Celebrity Big Brother", "Glamour Models", "Mum and Me", "Glamour Model Mum" şi "Baby and Me".

În decembrie 2015, ea a lansat un volum autobiografic, intitulat "Don't Call Me Ugly" ("Nu-mi spune urâtă").


Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro