Dosar Eva. 10 celebrități din România care au ajuns la spital în 2012

Dan Bittman și-a pierdut vocea

Solistul trupei Holograf a fost operat la gât, în 3 octombrie, la un an și jumătate după ce medicii i-au descoperit un cheag de sânge în zona gâtului. Bittman a fost diagnosticat cu stenoză la arterele carotide.

După ce a făcut tot posibilul să nu se afle că a fost operat la Viena, artistul a fost nevoit să recunoască că are probleme de sănătate. El a fost operat la clinica austriacă AKH, în care a fost tratată și Teo, și pe care i-a recomandat- o chiar colegul său, Edi Petroşel. "A fost operat la gât. I se obturase un canal, o venă şi, pentru a nu fi în pericol de accident vascular, s-a operat. Operaţia a reuşit şi el se simte bine acum, se odihneşte. Are nevoie de o perioadă de trei-patru săptămâni de recuperare", declara în octombrie Edi Petroșel colegul de trupă al lui Bittman.
Conform Librtatea, intervenția chirurgicală ar fi costat 9.000 de euro. Cântărețul a depistat această problemă medicală în urma unor analize, după ce a resimţit dese amorţeli cauzate de blocarea ori de îngustarea arterelor carotide. "Operaţia a fost grea, a durat trei ore, a fost pe carotidă. Aştept să văd rezultatele. Dacă nu o să mai pot să cânt, o să joc în filme. În roluri negative, de oameni răguşiţi", a spus cântăreţul în noiembrie, la emisiunea "Acces direct".
Întrucât recuperarea durează mai mult decât era prevăzut, Holograf a anunțat că își încetează activitatea până la refacerea totală a solistului.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro