Dosar Eva. 10 cupluri frumoase din România care au devenit amintire

Vârciu şi Adelina Pestriţu, împreună doar la sfârşitul lumii?

Cei doi s-au despărţit în octombrie 2010, la scurt timp după ce se împăcaseră. De atunci, ea a avut o relaţie fără viitor cu Răzvan Ispas, iar el a trecut prin câteva relaţii pasagere. Dar se pare că cei doi foşti soţi tânjesc unul după altul.

"După lungi discuţii am ajuns amândoi la concluzia că este mai bine să ne separăm. Îl iubesc foarte mult, dar dacă o aţă se rupe şi o înnozi din nou, nodul rămâne. Totuşi, adevăratul motiv al despărţirii noastre nu le va afla nimeni niciodată. El va rămâne singurul bărbat din viaţa mea pe care l-am iubit foarte tare", spunea Adelina în emisiunea Happy Hour după decizia lor de a se despărţi.

Au trecut doi ani de atunci, dar se pare că drumurile lor sunt făcute să se reîntâlnească. Pe 30 octombrie, cei doi s-au regăsit în platoul emisiunii "Wowbiz" de la Kanal D, iar Liviu a făcut câteva declaraţii interesante. "Nu ştiu dacă voi putea să-mi găsesc o persoană care să se ridice la nivelul Adelinei. Aş vrea să mă liniştesc şi eu o dată. Sunt singur de foarte multă vreme. Am încercat o grămadă de relaţii, dar dragoste cum am făcut cu fosta mea soţie nu am mai făcut de mult", a continuat el. Surprinzătoare a fost însă mărturisirea lui, cu ochii în lacrimi, despre ceea ce îl împiedică să formeze un cuplu cu fosta lui soţie: "Mă omoară gândul că pe Adelina a mai atins-o, că a făcut dragoste cu ea, că a privit-o altcineva dimineaţa".
Adelina Pestriţu a spus şi ea fără ocolişuri: "Liviu a fost dragostea vieţii mele. De fapt, el este şi va rămâne dragostea vieţii mele". În acel moment, fostul soţ al Adelinei a scos un buchet de trandafiri roşii. "Dacă vine sfârşitul lumii, sunt la uşa Adelinei să mai fac o dată dragoste cu ea", a spus el.

Când părea că se va întâmpla ceva magic şi ei vor pleca de mână spre casă, vraja s-a rupt: "Sunt extrem de orgolios, extrem de gelos si nu pot trece peste gândul că mi-a ţinut altcineva în braţe femeia. O iubesc enervant de tare, dar enervant de tare mă doare când o privesc. Ştiu că că nu pot trăi cu gândul că a atins-o cineva. Totuşi, dacă vine sfârşitul lumii, sunt la uşa Adelinei să mai fac o dată dargoste cu ea...", a spus Liviu Vârciu. "În momentul de faţă ne despart prea multe. Ne despart greşelile pe care le-am făcut", a spus şi Adelina.
Fanii încă mai speră că nu trebuie să vină sfârşitul lumii pentru ca Liviu şi Adelina să fie iar împreună...

  • titicaca, luni, 19.11.2012 11:45
    suntetzi imbecili

    sunt cupluri care s-au despartit in urma cu 8, 9 ani, astea sunt stiri?

  • eva, luni, 19.11.2012 11:33
    ?????

    cum se explica asta: "nu a plecat el si nu l-am dat eu afara" adica cum se traduce??..... dar anda cantand numai in engleza, a uitat romana... si pt cine a venit socul???? pt retardatii de la pro tv?

  • ffffffff, duminică, 18.11.2012 13:53
    111111

    anda adam a cam imbatranit deaceia a si parasit-o! asta e motivul. asa procedeaza toti idiotii!

  • liliana22, duminică, 18.11.2012 10:05
    despartire

    imi pare rau ca s-au despartit. pareau un cuplu foarte simpatic...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro