Dosar Eva. 10 cupluri frumoase din România care au devenit amintire

Andreea Raicu s-a dus și la vrăjitoare pentru Chivu

În 2003, Andreea ea a fost la un pas de a deveni soția lui Cristi Chivu, însă o poveste controversată publicată de o revistă a provocat o ruptură iremediabilă, un an mai târziu. Se spune că Andreea nu s-a împăcat niciodată cu pierderea de atunci.

O revistă, citată imediat de un ziar, a scris în 2004 că vedeta TV s-ar fi întâlnit la o nuntă cu un fost iubit, Cristi Mailat, cu care ar fi înnoptat în acelaşi dormitor. Aflat pe atunci în Olanda, Chivu a aflat şi a pus capăt relaţiei.
Andreea nu s-a împăcat niciodată cu această ruptură. Ea a trecut printr-o perioadă grea și a făcut tot posibilul pentru a-l recâștiga pe Chivu. În zadar, însă. Potrivit anchetatorilor care au instrumentat "Cazul vrăjitoarelor", Andreea Raicu a ajuns chiar și la mâna Vanessei, arestată pentru că a escrocat mai multe vedete, printre care s-a numărat și Oana Zăvoranu.

Cristi Chivu nu s-a mai întors însă la ea. Deși se potriveau de minune și căsătoria ar fi fost o urmare firească, totul s-a terminat atunci între ei. El s-a însurat cu o altă fată frumoasă din lumea televiziunii, Adelina Elisei, cu care are două fetițe și o relație minunată. Andreea a trecut prin mai multe încercări de a-și reface viața, mai ales cu Tudor Chirilă, iar în prezent se pare că a tras, în sfârșit, lozul câștigător: la 35 de ani, ea are o relație frumoasă tot cu un sportiv, tenismanul Horia Tecău (27 de ani).

  • titicaca, luni, 19.11.2012 11:45
    suntetzi imbecili

    sunt cupluri care s-au despartit in urma cu 8, 9 ani, astea sunt stiri?

  • eva, luni, 19.11.2012 11:33
    ?????

    cum se explica asta: "nu a plecat el si nu l-am dat eu afara" adica cum se traduce??..... dar anda cantand numai in engleza, a uitat romana... si pt cine a venit socul???? pt retardatii de la pro tv?

  • ffffffff, duminică, 18.11.2012 13:53
    111111

    anda adam a cam imbatranit deaceia a si parasit-o! asta e motivul. asa procedeaza toti idiotii!

  • liliana22, duminică, 18.11.2012 10:05
    despartire

    imi pare rau ca s-au despartit. pareau un cuplu foarte simpatic...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro