Dosar Eva. 10 cupluri frumoase din România care au devenit amintire

Dinu Maxer, șocat de tripleții Nicoletei Luciu

S-au cunoscut în studioul unei emisuni, iar Dinu a înțeles că ea are potențial de vedetă. Au avut o relație frumoasă, iar el a lansat-o pe Luciu în showbiz.

După câţiva ani, Nicoleta a ajuns în topul celor mai "vânate" vedete feminine din România, iar Dinu a trecut pe planul secund. Relaţia lor a început să sufere, astfel că în 2005, după opt ani petrecuţi împreună, s-au despărțit. Cei doi și-au aruncat replici în presă, Dinu spunând că el a făcut-o vedetă și că succesul ei este clădit pe munca lui.

"Nu i-am fost infidel şi nici ea mie, nu acesta a fost motivul rupturii. (...) Am fost șocat când am aflat că ea va avea tripleţi. M-am înclinat în faţa ei şi mi-am dat seama cât de mult îşi dorea copii şi eu nu îmi doream la vremea respectivă. Acolo a fost sâmburele. Practic, văzând că nu mă poate convinge, ea a luat această hotărâre. Între noi nu mai exista nici comunicarea de la început şi nici nu ne vedeam foarte des", a dezvăluit Dinu Maxer în octombrie, într-o emisiune la Acasă TV.

În 2008, Dinu s-a căsătorit cu Deea. Nicoleta Luciu l-a cunoscut pe omul de afaceri Zsolt Csergo, cu care s-a căsătorit în acest an. Ei au împreună patru copii.

  • titicaca, luni, 19.11.2012 11:45
    suntetzi imbecili

    sunt cupluri care s-au despartit in urma cu 8, 9 ani, astea sunt stiri?

  • eva, luni, 19.11.2012 11:33
    ?????

    cum se explica asta: "nu a plecat el si nu l-am dat eu afara" adica cum se traduce??..... dar anda cantand numai in engleza, a uitat romana... si pt cine a venit socul???? pt retardatii de la pro tv?

  • ffffffff, duminică, 18.11.2012 13:53
    111111

    anda adam a cam imbatranit deaceia a si parasit-o! asta e motivul. asa procedeaza toti idiotii!

  • liliana22, duminică, 18.11.2012 10:05
    despartire

    imi pare rau ca s-au despartit. pareau un cuplu foarte simpatic...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro