Dosar Eva. 10 cupluri frumoase din România care au devenit amintire

Marius Moga și Iulia Vântur au trecut la iubirea prietenească

Cei doi s-au despărțit în februarie anul trecut, însă presa a aflat abia în august. Moga și Vântur au fost timp de patru ani împreună.

În 2009, ei au mai avut un "scurtcircuit", despărțindu-se de comun acord, fără să facă publice motivele deciziei. Potrivit Cancan, Iulia a avut atunci o idilă de două luni cu manchinul Bogdan Vlădău și câteva întâlniri cu bucătarul Nicolai Tand. La începutul verii 2009, ea s-a împăcat cu Moga.
Anul trecut, însă, povestea lor de dragoste s-a sfârșit. Ei au încercat să ascundă că s-au separat, dar au dat de bănuit atunci când în vară au plecat în vacanță spre destinații diferite. Iulia a ales India, iar Moga a plecat în SUA. În iulie au apărut împreună la concertul susținut în București de Omara Portuondo, însă după o lună despărțirea lor devenea oficială.

De atunci, prezentatoarea de la "Dansez pentru tine" a fost fotografiată de paparazzi revistei Spy în compania omului de afaceri Dan Alexandrescu Moreno, cuncoscut în lumea mondenă drept Dan "Circaru". "Eu am rămas cu Marius într-o relaţie minunată, a rămas unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Prietenia a fost întotdeauna, iar dragostea rămâne, pentru că pe un om în care ai investit sentimente patru ani nu poţi să nu îl iubeşti. Îl iubesc prieteneşte", s-a destăinuit Iulia la Ştirile Kanal D.

  • titicaca, luni, 19.11.2012 11:45
    suntetzi imbecili

    sunt cupluri care s-au despartit in urma cu 8, 9 ani, astea sunt stiri?

  • eva, luni, 19.11.2012 11:33
    ?????

    cum se explica asta: "nu a plecat el si nu l-am dat eu afara" adica cum se traduce??..... dar anda cantand numai in engleza, a uitat romana... si pt cine a venit socul???? pt retardatii de la pro tv?

  • ffffffff, duminică, 18.11.2012 13:53
    111111

    anda adam a cam imbatranit deaceia a si parasit-o! asta e motivul. asa procedeaza toti idiotii!

  • liliana22, duminică, 18.11.2012 10:05
    despartire

    imi pare rau ca s-au despartit. pareau un cuplu foarte simpatic...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro