Dosar Eva. 10 cupluri tinere, făcute să reziste. Pariezi că nu se vor despărți?

Carmen Brumă și Mircea Badea, perfecți împreună

Unul dintre cele mai longevive cupluri mondene din România continuă să-i dribleze pe ziariștii care pândesc anunțul căsătoriei. Până acum, nimeni n-a aflat nimic, pentru că ei se simt foarte bine așa.

Mircea Badea (38 de ani) şi Carmen Brumă (35 de ani) s-au cunoscut în 1999, prin intermediul lui Mihai Mitoşeru. Acesta prezenta pe atunci "TeleEurobingo", iar Carmen era asistenta lui. După un an, ea a devenit colegă de platou cu Mircea Badea şi Oreste, la emisiunea "Noaptea târziu", difuzată de Antena 1. Relaţia lor a început în 2000, dar cei doi au recunoscut că formează un cuplu abia după 8 ani, când s-au afişat pe plajă ţinându-se de mână.

Astăzi, când sunt întrebaţi de nuntă, prezentatorul de la Antena 3 şi ştirista de la Realitatea TV evită să facă marele anunț. Părinții lor își doresc să-i vadă căsătoriți și la casa lor, cum se spune, dar înțeleg că aceasta este alegerea lor și o respectă. "Este o femeie foarte inteligentă, extrem de educată şi de aceea o admir enorm. Mi se pare potrivită pentru Mircea, au calităţi comune. Cu sau fără nuntă, sunt perfecţi împreună. Nu se mai fac acte în zilele noastre. Îmi doresc foarte mult nepoţi, însă Mircea şi Carmen nu au timp deocamdată, pentru că muncesc foarte mult",  a declarat mama lui Mircea pentru ziarul Click!. "Se potrivesc perfect: el e un pic mai zglobiu, ea e un pic mai calmă. Ca orice părinte, îmi doresc să-i văd la altar, însă, deocamdată, pentru ei nu a venit ceasul. Îmi doresc, evident şi nepoţei. Aş vrea să fie sănătoşi, inteligenţi şi să moştenească din calităţile părinţilor", a spus mama lui Carmen Brumă pentru Click!.

Foto: VIVA!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro