Dosar Eva. 10 cupluri tinere, făcute să reziste. Pariezi că nu se vor despărți?

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, dragoste la prima vedere

Fosta solistă a trupei Hi-Q și apreciatul actor, un exponent de seamă al "noului val" din cinematografia românească, s-au căsătorit în secret, în august 2005, la Brașov. A fost o nuntă într-un cadru foarte restrâns, cu doar 15 invitați, între care și actorul Alexandru Papadopol, iar mirii s-au remarcat prin ținuta lejeră: Dragoș a purtat jeans și tricou, iar Dana - pantaloni și o bluziță.

Cei doi artiști s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "După ea". "Ne-am cunoscut la un casting și am știut că m-am îndrăgostit din prima clipă în care l-am văzut. Habar n-aveam cine e pe-atunci.Totuși, la cinci zile după această întâlnire, m-a cerut în căsătorie. Iar după cinci luni am făcut nunta", a povestit Dana pentru revista Femeia. "Chiar dacă o să zică lumea că vorbesc în clișee, mie pur și simplu mi-a plăcut de ea cu totul. Am simțit că o să pot sta lângă ea tot restul vieții, așa cum nu mi s-a întâmplat cu relațiile anterioare", a mărturisit și Dragoș. "Nu știu dacă, în șapte ani de zile, ne-am certat de două ori mai serios, în sensul că am stat supărați o zi", a mai spus Dana.

Cei doi au o fetiță, Sofia, în vârstă de 5 ani, și s-au mutat la vilă, în afara Capitalei, pentru a evita zarva orașului.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro