Dosar Eva: 10 divorțuri din România care au surprins pe toată lumea

Petre Roman a lăsat-o pe Mioara pentru Silvia Chifiriuc

Probabil cel mai șocant divorț din ultimii 20 de ani. Cei doi au trăit împreună 33 de ani și formau unul dintre cele mai invidiate cupluri din România, dar au divorțat cu scandal în aprilie 2007, chiar în Vinerea Mare, cu două zile înainte de Paște.

Mioara Roman a înaintat cererea de divorț, după ce în ianuarie Petre a plecat de acasă și nu a mai răspuns la telefon timp de două săptămâni. Presa a aflat că motivul pentru care fostul premier și-a părăsit familia a fost cântăreața Silvia Chifiriuc, care pe atunci avea 35 de ani. Cei doi s-au căsătorit în secret, în iunie 2009, la Snagov, iar nași au fost soții Patriciu. După șase luni de la nuntă, Silvia a născut un băiețel, Petrus.

  • Codreanu Andreea, duminică, 01.04.2012 13:12
    Vrei sa fii independent financiar?

    Federico Mahora Group iti ofera oportunitatea de a face bani si de a-ti demara o afacere de viitor .Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii , sa ai o motivatie suficienta pt a ramane in sistem pentru ca odata ce vei consuma produsele FM te vei indragosti de ele,mai ales de parfumuri!Poti face bani din vanzarea produselor ca DISTRIBUITOR dar poti deveni LIDER construindu-ti o retea care in timp iti va aduce venituri de zeci de milioane.Daca esti interesat/a mai multe detalii iti pot da la id [email protected] PARTENER FM.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro