Dosar Eva: 10 divorțuri din România care au surprins pe toată lumea

Dragostea în alb și mult negru: Sylvia l-a înșelat pe Andrei Ștefănescu

Un mariaj de trei ani și multe speranțe s-au dus pe apa Sâmbetei. Cel care a suferit a fost Andrei, dar măcar dovezile obținute l-au convins că bănuielile lui sunt întemeiate.

Cântărețul a fost cel care a anunțat că va divorța de soția sa, după ce a descoperit că aceasta l-a înșelat cu un tânăr de 20 de ani. "Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa îți rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte, dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile", a mărturisit Andrei la emisiunea „Happy Hour", de la Pro TV.
Vara trecută, Sylvia a filmat videoclipul piesei "Feel in love", în care a apărut şi tânărul cu care cântăreaţa şi-a înşelat soţul. Iulian, supranumit şi Baptiste Giabiconi de România, a mângâiat-o şi a sărutat-o pe nisipul fierbinte, în valurile mării şi pe o plajă pustie, conform scenariului, a relatat ziarul Click!.

 

  • Codreanu Andreea, duminică, 01.04.2012 13:12
    Vrei sa fii independent financiar?

    Federico Mahora Group iti ofera oportunitatea de a face bani si de a-ti demara o afacere de viitor .Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii , sa ai o motivatie suficienta pt a ramane in sistem pentru ca odata ce vei consuma produsele FM te vei indragosti de ele,mai ales de parfumuri!Poti face bani din vanzarea produselor ca DISTRIBUITOR dar poti deveni LIDER construindu-ti o retea care in timp iti va aduce venituri de zeci de milioane.Daca esti interesat/a mai multe detalii iti pot da la id [email protected] PARTENER FM.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro