Dosar Eva: 10 divorțuri din România care au surprins pe toată lumea

Pepe și Oana, război fără sfârșit

Nimeni n-a crezut până n-a văzut. Și totuși, s-au despărțit. Pepe a ajuns la divorț din cauza infidelității Oanei și a refuzului ei de a avea copii.

Pepe a fost prea cuminte pentru gusturile Oanei, o vedetă zvăpăiată și greu de strunit. Cântărețul a ales calea divorțului după ce a aflat că ea îl înșelase cu "politicianul-nepereche" Tudor Ionescu, zis Tudy, finul lui Tăriceanu. "De 7 ani ii spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit în sus. Când voiam să ne iubim, ea îmi vorbea despre procesele cu mama sa. I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată. Eu am vrut o soție, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul. Nu am petrecut sărbătorile împreună, nu a venit nici măcar la ziua mea. Mi-a spus că se simte rău. Atunci am înțeles că nu o mai bucur. Dacă mă mai iubește, să mă lase să îmi trăiesc viața în continuare fără ea. Eu i-aș fi oferit orice. Îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. Îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, că nu am putut să îndur mai mult", a declarat cântărețul în show-ul lui Capatos.
Pepe și Oana Zăvoranu au divorțat amiabil în iunie 2011, dar, spre deosebire de alte cupluri mondene care s-au destrămat, ei n-au rămas prieteni. După ce cântărețul s-a logodit cu Alina Pastramă și a anunțat că va avea un copil, Zăvo a continuat să-l facă cu ou și cu oțet.

  • Codreanu Andreea, duminică, 01.04.2012 13:12
    Vrei sa fii independent financiar?

    Federico Mahora Group iti ofera oportunitatea de a face bani si de a-ti demara o afacere de viitor .Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii , sa ai o motivatie suficienta pt a ramane in sistem pentru ca odata ce vei consuma produsele FM te vei indragosti de ele,mai ales de parfumuri!Poti face bani din vanzarea produselor ca DISTRIBUITOR dar poti deveni LIDER construindu-ti o retea care in timp iti va aduce venituri de zeci de milioane.Daca esti interesat/a mai multe detalii iti pot da la id [email protected] PARTENER FM.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro