Dosar Eva: 10 divorțuri din România care au surprins pe toată lumea

Cristi Borcea, de la Mihaela la "nunta secolului"

Președintele clubului Dinamo a depus cerere de divorț în aprilie 2011, solicitând despărțirea amiabilă de femeia care i-a dăruit trei copii.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 22 de ani și au împreună doi băieți și o fată, Patrick (13 ani), Mihai Angelo (7 ani) și Antonia Melissa, iar până anul trecut nimic nu părea să umbrească fericirea familiei lor. Zvonuri despre iubita lui Alina s-au înmulțit la începutul anului trecut, însă nimeni n-a crezut că Borcea își va lăsa nevasta. În mai 2011, ei au divorțat în 5 minute la Judecătoria Buftea și au ieșit în fața presei ţinându-se de mână. "A fost cea mai dureroasă decizie pe care am luat-o în viaţa mea. Cea de a divorţa de Mihaela", a declarat finanţatorul dinamovist. "Îi mulţumesc lui Cristi că mi-a lăsat cele mai preţioase diamante, cei trei copii ai noştri", a spus Mihaela la ieşirea din Judecătorie.
În august 2011, Borcea, nășit de Gigi Becali, s-a căsătorit cu Alina Vidican, în ceea ce presa mondenă a numit "nunta secolului", iar anul acesta a suferit o operație pe cord.

  • Codreanu Andreea, duminică, 01.04.2012 13:12
    Vrei sa fii independent financiar?

    Federico Mahora Group iti ofera oportunitatea de a face bani si de a-ti demara o afacere de viitor .Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii , sa ai o motivatie suficienta pt a ramane in sistem pentru ca odata ce vei consuma produsele FM te vei indragosti de ele,mai ales de parfumuri!Poti face bani din vanzarea produselor ca DISTRIBUITOR dar poti deveni LIDER construindu-ti o retea care in timp iti va aduce venituri de zeci de milioane.Daca esti interesat/a mai multe detalii iti pot da la id [email protected] PARTENER FM.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro