Dosar Eva: 10 prostii scandaloase ale vedetelor din România

Sânziana Buruiană a sărit să o bată pe Mihaela Moise în direct

Scandalul a izbucnit în februarie anul acesta, după ce Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu au fost acuzate de Mihaela Moise că ar fi făcut sex pe bani cu Leo de la Strehaia.

Intuind că se va lăsa cu scântei, Dan Capatos le-a chemat în emisiune pe Sânziana şi Mihaela, alias MM. Ce a ieşit... a fost mai rău ca un duel al galeriilor la un derby Steaua - Dinamo. După mai multe zile de atacuri susţinute, Sânziana Buruiană şi Mihaela Moise s-au întâlnit faţă în faţă şi s-au făcut albie de porci, fără menajamente, fiind la un pas să se ia la bătaie. "Doamne cât minte, taică-su e pe moarte şi ea minte. Eşti o jegoasă şi o zdreanţă ordinare. Jegoasa dracului. Cum poate să mintă aşa? E o curvă, o penală, o jigodie ordinară. Să plece în morţii-mă-sii", a ţipat Sânziana Buruiană. Iar asta e doar partea care poate fi redată, cât de cât, fără bip-uri.
Blonda s-a ridicat brusc de pe canapea şi a sărit să o bată pe Mihaela, care nu s-a lăsat nici ea mai prejos. "Dacă mai zice ceva de tata, eu o bat. Eu nu mai stau mă lângă isterice d-astea", a răspuns Meme, care s-a ridicat de pe canapea, de teamă să nu fie lovită de fosta sa prietenă.
Aflat între cele două combatante, Mircea N. Stoian a reuşit să o ţină la distanţă şi să o calmeze cât de cât pe Sânziana.

  • micky, marţi, 24.07.2012 14:24
    CRBL

    trebuia sa tzina poza pt. Crbl ...dar asta e cultura romanilor

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro