Dosar Eva. 10 vedete care au ajuns pe patul de spital în străinătate

Marina Dina a făcut analize în Franţa, din cauza tiroidei

Vedeta are de mai bine de cinci ani probleme cu glanda tiroidă. Ea nu a avut curaj să se opereze, încercând să ţină boala sub control cu medicamentatie şi un regim de viaţă sănătos. Ea a fost nevoită să renunţe la nopţile petrecute în cluburi, chiar dacă astfel a câştigat mai puţini bani.

La vârsta de 19 ani, medicii i-au extirpat jumătate din glanda tiroida, din cauza nodulilor. Problemele n-au dispărut, însă Marina se fereşte de operaţie. "Nu mă mai operez, sunt într-un moment în care afecţiunea stagnează, mă tratez cu medicamente şi pur şi simplu cel mai bun remediu este să nu mă mai gândesc că îmi este rău. Sunt obligată de medic să am un regim de viaţă sănătos, sunt atentă la ce mănânc şi nu mai pierd nopţile, la miezul nopţii, cel târziu, sunt în pat. Nu e prea bine, pentru că eu aveam foarte multe joburi noaptea, dar acum sunt nevoită să refuz. Oricum, cea mai importantă este sănătatea", a declarat Marina Dina pentru Cancan în octombrie anul trecut.

În 2010, vedeta a cerut părerea unor specialişti din Franţa. Ea a stat internată acolo câteva zile, timp în care a făcut analize, însă nu a ajuns la un rezultat concret, aşa că a preferat să nu se opereze.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro