Dosar Eva. 10 vedete din România care își cresc singure copiii

Mihaela Borcea ar mai fi vrut un copil

După divorţul de acţionarul dinamovist, Mihaela a rămas cu trei copii de crescut, gemenii Melisa şi Angelo şi Patrick, fratele mai mare al celor doi. Aşa cum a declarat, aceştia sunt cele mai de preţ diamante ale sale şi este mândră de ei.

Copiii lui Cristi Borcea sunt pe mâini bune. Mihaela are grijă să nu le lipsească nimic şi să crească frumos. De altfel şi bunele relaţii dintre foştii soţi îi influenţează pozitiv pe cei trei copii. O dovedeşte şi faptul că Mihaela i-a dus pe copii şi la spitalul în care Cristi Borcea a fost operat pe cord.
Fiul cel mare, Patrick, învaţă la un liceu din Elveţia şi e pasionat de box, iar gemenii sunt ţinuţi departe de indiscreţia presei. "Patrick este pasionat de box. A început să joace box încă din Elveţia şi se descurcă de minune. Băiatul cel mic (Mihai Angelo) este pasionat de fotbal, în vreme ce Antonia Melissa este fascinată de dansuri. Melissa este foarte atrasă şi de bebeluşi, iar acasă avem o colecţie impresionantă de trusouri. Cred că vrea să devină doctor. Dacă mama ei n-a putut, atunci măcar ea sa fie", a declarat Mihaela Borcea pentru ADPM.

Ea şi-a dorit sa devină din nou mamă, dar medicii i-au interzis să mai rămână gravidă. "Încă îmi mai doresc un copil, dar este imposibil. Nu mai pot rămâne însărcinată, pentru că acest lucru mi-ar afecta nişte probleme de sănătate deja existente şi mi-ar pune viaţa in pericol", a declarat Mihaela pentru Cancan.
În timpul căsniciei cu Cristi Borcea, Mihaela a pierdut mai multe sarcini, dintre care una la şase luni şi jumătate, când a fost aproape de moarte. Un alt moment greu a fost atunci când Mihaela Borcea a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală, deşi nu ştia că e însărcinată cu gemenii: "Din cauza unui tratament greşit, am trecut printr-o operaţie. Gemenii erau în stadiul de celule, atunci am simţit că mor", a povestit Mihaela Borcea.

  • AROCA, miercuri, 28.11.2012 15:11
    RADULEASCA

    E SI VOI ISI CRESTE SINGURA COPILUL PE BANI LUI Elan Schwartzenberg...de unde sa AIBA MOLDOVEANCA BANI

  • Ioana, luni, 26.11.2012 14:32
    :)

    ,,El a reclamat-o chiar și la Protecția Consumatorului, susținând că Oana nu i-a permis de opt luni să-și vadă copilul.'' As vrea sa stiu daca a reclamat-o pentru ca produsul nu respecta specificatiile din descriere. :)) Daniel Dumitrescu, te apreciez ca ai avut curajul sa semnezi un articol cu asa o exprimare corecta. Iar sefilor tai le doresc tatuaje cu texte scrise de tine.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro