Dosar Eva. 10 vedete din România care își cresc singure copiii

Vica a avut dreptate: Piţurcă e tatăl copilului

Judecătoria Buftea a stabilit că antrenorul este tatăl copilului Victoriei Blochină, obligându-l pe omul de fotbal să-i plătească lui Edan Blochină o pensie lunară de 39.389 de lei. Copilul a rămas în grija mamei.

Victoria Blochina (36 de ani), fostă balerină la barul Melody din Bucureşti, a ieşit din anonimat după ce l-a acţionat în judecată pe Victor Piţurcă (55 de ani). Lituanianca a susținut că selecționerul echipei naționale de fotbal este tatăl copilului ei, Edan, în vârstă de patru ani și jumătate, și a mers la tribunal pentru a demonstra acest lucru. Procesul a trecut de mai multe termene, iar Pițurcă a fost obligat de instanţa Judecătoriei Buftea să efectueze testul ADN pentru a afla dacă este sau nu tatăl lui Edan, fiul fostei sale amante, Victoria Blochina. "Vreau ca el să-şi recunoască băiatul. Asta m-a determinat să fac acest pas. Sper din toată inima ca la finalul acestui proces de paternitate să-mi găsesc dreptatea. Pentru că, veţi vedea, chiar am dreptate. Îl cunosc încă de pe vremea când activam ca balerină la barul Melody, din Bucureşti. Am venit în România pe baza unui contract legal. Apăream, alături de mai multe fete, în diferite programe artistice. Aşa l-am cunoscut pe Victor Piţurcă, om cu care am fost împreună 15-16 ani. O relaţie lungă, din care a rezultat Edan, băieţelul nostru de patru ani. Oricum, am martori care pot susţine că am fost cu acest bărbat în toată această perioadă", a declarat Vica.

Lituanianca ştia ce spunea şi a câştigat la tribunal. "Instanţa admite în parte acţiunea, constată că pârâtul este tatăl minorului, pune în atenţia Serviciului de stare civilă competentă să opereze cuvenita menţiune în certificatul de naştere al copilului, stabileşte domiciliul minorului la reclamantă, urmând ca autoritatea părintească să se facă doar de ea, obligă pe pârât la plata a 39.389 de lei pensie lunară, începând cu data de 27 decembrie 2011 până la majoratul minorului", se arată în minuta Judecătoriei Buftea, care s-a pronunţat vineri în procesul de paternitate deschis de Victoria Blochină lui Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă are un salariu la echipa naţională a României de 35.000 de euro pe lună, dar acesta poate fi suplimentat de trei ori, în funcţie de performanţe. Pensia alimentară decisă de instanţă, aproape 8.600 de euro (un sfert din salariul lui Piţurcă-n.r.), este una dintre cele mai mari stabilite de judecători.

  • AROCA, miercuri, 28.11.2012 15:11
    RADULEASCA

    E SI VOI ISI CRESTE SINGURA COPILUL PE BANI LUI Elan Schwartzenberg...de unde sa AIBA MOLDOVEANCA BANI

  • Ioana, luni, 26.11.2012 14:32
    :)

    ,,El a reclamat-o chiar și la Protecția Consumatorului, susținând că Oana nu i-a permis de opt luni să-și vadă copilul.'' As vrea sa stiu daca a reclamat-o pentru ca produsul nu respecta specificatiile din descriere. :)) Daniel Dumitrescu, te apreciez ca ai avut curajul sa semnezi un articol cu asa o exprimare corecta. Iar sefilor tai le doresc tatuaje cu texte scrise de tine.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro