Dosar Eva. 10 vedete din România care își cresc singure copiii

Oana Frigescu, reclamată și la Protecția Consumatorului de fostul soț

Știrista o întreține singură pe fiica sa, Maria, în vârstă de doi ani și jumătate, după ce a divorțat de Andrei Badiu.

Oana (31 de ani) și Andrei (32 de ani) au avut o nuntă frumoasă în 2009, deveniseră părinții unei fetițe superbe și păreau foarte fericiți împreună. Apoi, totul a luat-o razna. La un an și jumptate de la nuntă, în ianuarie 2011, Oana a depus actele de divorț, acuzându-și soțul de violență. A urmat un lung război pentru custodia fetiței lor.
La început, Oana îl evita pe Andrei și îi refuza dreptul de a-și vedea fata. Ziarul Cancan a scris că el a reclamat-o chiar și la Protecția Consumatorului, susținând că Oana nu i-a permis să-și vadă copilul.

După nenumărate acuzații de o parte și de cealaltă, în primăvara acestui an ei au ajuns la o înțelegere, de dragul fiicei lor. Știrista a respectat programul de vizite, iar când Maria a împlinit doi ani, i-a permis lui Andrei să o ia cu el acasă, unde i-a organizat o petrecere și să rămână la el peste noapte.

Potrivit Click!, următorul termen în procesul de divorţ al celor doi va avea loc la 14 mai şi se pare că acesta va fi şi ultimul, întrucât foştii soţi au decis să renunțe la conflict.

  • AROCA, miercuri, 28.11.2012 15:11
    RADULEASCA

    E SI VOI ISI CRESTE SINGURA COPILUL PE BANI LUI Elan Schwartzenberg...de unde sa AIBA MOLDOVEANCA BANI

  • Ioana, luni, 26.11.2012 14:32
    :)

    ,,El a reclamat-o chiar și la Protecția Consumatorului, susținând că Oana nu i-a permis de opt luni să-și vadă copilul.'' As vrea sa stiu daca a reclamat-o pentru ca produsul nu respecta specificatiile din descriere. :)) Daniel Dumitrescu, te apreciez ca ai avut curajul sa semnezi un articol cu asa o exprimare corecta. Iar sefilor tai le doresc tatuaje cu texte scrise de tine.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro