Dosar Eva. 10 vedete din România care își cresc singure copiii

Rocsana Marcu are doi copii cu taţi diferiţi şi e tot singură

Vedeta a născut de două ori, dar nici unul dintre taţi nu a rămas alături de ea. Mayra, în vârstă de 5 ani, este fetiţa lui Ştefan Adrian Iliescu, iar Indira Maria, 1 an, este fetiţa lui Florin Moldoveanu. Culmea, cei doi bărbaţi au fost buni prieteni în trecut.

Rocsana a câştigat procesul cu Ştefan Adrian Iliescu, fiul fostului prefect de Giurgiu. Acum şase ani, ea a rămas însărcinată, iar Ştefan, băiat de bani gata,i-a oferit 20.000 de euro ca să facă avort. De atunci, el nu a mai dat nici un semn de viaţă, iar Rocsana şi-a crescut singură fetiţa. "Nu m-a întrebat niciodată nimic de Mayra. Nu a văzut-o niciodată, nu a dat nici măcar un telefon. Fetiţa e leită el. Nu şi-a văzut copilul decât în reviste", a declarat Rocsana.

În august 2010, vedeta l-a dat în judecată pe fiul fostului prefect de Giurgiu. Acesta a lipsit de la toate termenele şi a încercat diferite tertipuri pentru a scăpa. El a refuzat să facă testul ADN, iar instanţa s-a pronunţat la sfârşitul lunii octombrie, obligându-l pe acesta să recunoască fetiţa în acte.

Rocsana n-a avut noroc nici la a doua relație. În urmă cu șase luni, ea a rămas din nou singură după ce a decis să se despartă de iubitul ei. "La noi s-a distrus această relație când ne-am mutat împreună. Eu eram obișnuită să stau singură, el la fel, eu eram obișnuită cu spațiul mare. Era gelos, mă suna mereu să mă întrebe unde sunt. El se purta frumos cu Mayra, ca și cum ar fi fost fiica lui. Nu a fost să fie, dar nu regret nimic, pentru că am luat deciziile bune și m-am gândit la copii", a spus ea în emisiunea Cancan TV.

Întrebată dacă se simte în stare să o ia de la capăt cu un alt bărbat, Rocsana a mărturisit că trăiește cu speranța că într-o zi fiicele ei vor avea un tată. "Nu spune niciodată nu. El, tatăl Mayrei, își dorește foarte tare să ne împăcăm și face eforturi în acest sens, dar eu nu vreau. Dacă ar apărea acum un alt bărbat și m-aș îndrăgosti de el, aș încerca din nou", a explicat vedeta.

  • AROCA, miercuri, 28.11.2012 15:11
    RADULEASCA

    E SI VOI ISI CRESTE SINGURA COPILUL PE BANI LUI Elan Schwartzenberg...de unde sa AIBA MOLDOVEANCA BANI

  • Ioana, luni, 26.11.2012 14:32
    :)

    ,,El a reclamat-o chiar și la Protecția Consumatorului, susținând că Oana nu i-a permis de opt luni să-și vadă copilul.'' As vrea sa stiu daca a reclamat-o pentru ca produsul nu respecta specificatiile din descriere. :)) Daniel Dumitrescu, te apreciez ca ai avut curajul sa semnezi un articol cu asa o exprimare corecta. Iar sefilor tai le doresc tatuaje cu texte scrise de tine.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro