Dosar Eva. 7 apariţii ciudate ale unor personaje celebre din România

Viorel Lis s-a transformat în Shrek

În februarie 2011, fostul primar al Capitalei și pe atunci viitoarea soție, Oana, au apărut la "Happy Hour", întruchipând celebrele personaje de desene animate Shrek și Fiona.

Viorel Lis a îmbrăcat costumul de ginerică al lui Shrek și trebuie să recunoaștem că părea decupat din desenele animate.
Deşi au anunţat că se cunună în iunie, Oana şi Viorel Lis s-au răzgândit: ei au făcut în glumă "nunta" mai devreme, în platourile "Happy Hour", costumaţi în două personaje de desene animate foarte cunoscute - Shrek şi Fiona. "A fost o provocare pentru mine. Oana este mai încântată de acest lucru. Oricum, următoarele poveşti sunt mai frumoase, din punctul meu de vedere", a spus Lis, anunțând că va mai poza și în alte ipostaze.
Cei doi nu se aflau la prima ispravă de acet gen. Cu o săptămână înainte, ei s-au deghizat în personaje din "Familia Addams". Lis l-a întruchipat pe Fester Adams și din nou trebuie să admitem că are talent: seamănă leit cu originalul!

După acest moment, Viorel și Oana Lis au revenit la "Happy Hour", de astă dată în postura lui Fred şi Wilma Flintstone, din celebrul serial de desene animate "The Flintstones".

  • Ich, luni, 05.11.2012 04:29
    Du,

    COMANDOR! YA.

  • fashionista, duminică, 04.11.2012 20:32
    nu inteleg

    ce este atat de penibil in a te imbraca in costum popular?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro