Dosar Eva. 7 apariţii ciudate ale unor personaje celebre din România

Oana Zăvoranu s-a repezit în bikini pe stradă

Scene incredibile au avut loc în iulie în faţa casei Oanei Zăvoranu, de pe strada Andrei Mureşanu din Capitală. Vedeta s-a certat cu iubitul, iar când acesta a dat să plece, ea a ieşit imediat după el și a tăbărât pe capota mașini, doar în sutien și niște chiloți minusculi!

Trecătorii or fi zis că asistă la o scenă de film sau la o glumă dintr-o emisiune TV, însă show-ul a fost spontan și real: Oana Zăvoranu a fugit după Răzvan, s-a proptit pe capota Loganului și a început să urle la el cât o țineau plămânii, încercând să-l oblige să intre iar în casă.
Potrivit ziarului "Libertatea", toată strada a fost blocată timp de minute bune din cauza scandalului dintre Oana şi iubitul ei.

Scandalul a afectat-o destul de mult pe Oana, care a ajuns, în aceeași zi, la Spitalul de Urgențe Floreasca, unde i s-au administrat calmante. "Știți ce regret eu, că nu am avut chiloți mai minusculi. Pentru că am chiloți mai mici decât cei cu care am ieșit. (...) La plajă se poartă topless, ca să își mai spele ochii și boșorogii și babele care ne poartă nouă de grijă", a spus Oana Zăvoranu în emisiunea "Cancan TV".

  • Ich, luni, 05.11.2012 04:29
    Du,

    COMANDOR! YA.

  • fashionista, duminică, 04.11.2012 20:32
    nu inteleg

    ce este atat de penibil in a te imbraca in costum popular?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro