Dosar Eva. 7 apariţii ciudate ale unor personaje celebre din România

Mariana Moculescu a făcut duș la Măruță. În emisiune

Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a făcut duş în direct la "Happy Hour" pentru că nu mai are apă curentă acasă. Ea a acceptat să se spele într-o cabină de duş improvizată în studioul emisiunii.

Supărată că de două săptămâni nu are apă să se spele din cauza disputelor de ordin administrativ cu compozitorul, Mariana Moculescu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a făcut duș, în direct. "E minunată apa asta! Are briliante în ea!", a spus Mariana Moculescu, încântată că i s-a oferit ocazia să se spele. "Spală-te cât vrei! Am plătit apa, curge, nu e nicio problemă!", i-a răspuns Măruță.
"Ah, ce bine mă simt. Vă mulţumesc pentru acest gest umanitar, chiar este un gest umanitar", a spus Mariana Moculescu după acest moment ciudat.

La începutul acestei luni, ideea dușului amplsat în platou a fost folosită și la case mai mari. Actorul Liam Neeson (60 de ani) şi-a uimit fanii, apărând aproape gol în platoul emisiunii TV "The Ellen DeGeneres Show". El a făcut duş și a câştigat bani în scop caritabil pentru lupta împotriva cancerului la sân.

  • Ich, luni, 05.11.2012 04:29
    Du,

    COMANDOR! YA.

  • fashionista, duminică, 04.11.2012 20:32
    nu inteleg

    ce este atat de penibil in a te imbraca in costum popular?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro