Dosar Eva. 7 personaje excentrice din România şi ciudăţeniile lor

Iulia Albu: când găina cântă în casă

Fosta soție a creatorului de modă Mihai Albu este, de departe, cea mai excentrică vedetă din România. Apariţiile sale publice au fost aproape de fiecare dată controversate.

Iulia Albu şi-a făcut un obicei din a surprinde şi din a fi altfel. Prin ţinutele sale, prin apariţiile sale la diverse evenimente şi prin pictorialele îndrăzneţe, neconvenţionale, ea şi-a consolidat în mod deliberat statutul unei persoane care nu se încadrează în tiparele obişnuite, care urăşte banalul, firescul şi tot ceea ce este liniar.
De cele mai multe ori, Iulia a şocat cu look-ul ei. Ţinuta extravagantă a adus-o în prim-plan şi în toamna anului trecut, la prezentarea colecţiei primăvară-vară 2013 "LOST", a designerului Dorin Negrău. Ea a atras atenţia cu o bluză din borangic, transparentă, prin care i se vedeau sânii.
Vedeta este recunoscută şi pentru colecţia specială de ochelari de soare, între care se remarcă modelul cu patru lentile, inspiraţi de Mickey Mouse.

Cea mai mare "aroganţă" - ca să cităm dintr-un alt personaj excentric - a Iuliei rămâne însă găina de companie. O alegere temerară, care i-a atras un potop de ironii şi se pare şi un divorţ, chiar dacă ea a negat faptul că acesta ar fi fost motivul despărţirii de Mihai Albu. Iulia a sfidat însă permanent toate şabloanele sociale şi şi-a asumat preţul acestui stil de viaţă. "Iulia Albu e foarte excentrică şi e foarte greu de integrat într-o societate ca a noastră. Mi se pare că e o zebră într-un parc sau în Piaţa Obor", a declarat parapsihologul Alina Albu la Antena 2.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro