Dosar Eva. 7 personaje excentrice din România şi ciudăţeniile lor

Viorel Lis: de la Shrek, la Spiderman

Cel mai monden fost politician, Viorel Lis este un obișnuit al tabloidelor și al emisiunilor  TV de profil. Recunoscut pentru pasiunea sa cu care toacă banii la "păcănele", Viorel Lis nu se ferește nici să pipăie asistentele în emisiunea lui Capatos.

Și-l amintește cineva pe Lis de când era primar? Foarte greu. În schimb, oricine știe cum arăta costumat în Shrek. În februarie 2011, fostul edil și pe atunci viitoarea soție, Oana, au apărut la "Happy Hour", întruchipând celebrele personaje de desene animate Shrek și Fiona. Îmbrăcat costumul de ginere al lui Shrek, el părea decupat din desenele animate.
Oana şi Viorel Lis au făcut în glumă "nunta" mai devreme, în platourile "Happy Hour", costumaţi în două personaje de desene animate foarte cunoscute. "A fost o provocare pentru mine. Oana este mai încântată de acest lucru. Oricum, următoarele poveşti sunt mai frumoase, din punctul meu de vedere", a spus Lis, anunțând că va mai poza și în alte ipostaze.

Cei doi nu se aflau la prima ispravă de acet gen. Cu o săptămână înainte, ei s-au deghizat în personaje din "Familia Addams". Lis l-a întruchipat pe Fester Adams și seamăna leit cu originalul! Fostul primal al Capitalei a continuat seria deghizărilor, escaladând etajele unui centru comercial din Bucureşti costumat în Spiderman. La rândul ei, Oana a sosit în mijlocul acţiunii costumată în Wonderwoman. Viorel și Oana Lis au revenit la "Happy Hour" în postura lui Fred şi Wilma Flintstone, din celebrul serial de desene animate "The Flintstones".

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro