Dosar Eva. 7 personaje excentrice din România şi ciudăţeniile lor

Columbeanu: de la fusta Monicăi la fusta scoțiană

Tot ce a făcut, din momentul în care a devenit persoană publică, l-a consacrat pe Irinel ca pe un tip excentric. Până la apusul "carierei" sale de personaj monden, miliardarul de la Izvorani a făcut o mulțime de lucruri neobișnuite. Și foarte costisitoare.

Să ne reamintim, pe scurt, cum am ajuns să ne obișnuim cu extravagantul domn Columbeanu. A fost combinat cu Anna Lesko, pe care a susținut-o în cariera sa muzicală, a făcut "nunta secolulului", luând-o de nevastă pe Monica Gabor, deși între ei era o diferență de 30 de ani, a devenit tată la 49 de ani și a reușit să spargă o avere de vreo 120 de milioane de euro după ce a trecut printr-un divorț scandalos, ba a făcut rost și de niște datorii estimate pe la 7 milioane de euro. Ca într-un reality show fără limite, Columbeanu și-a consumat apogeul și decăderea la televizor.

Ironizat pentru înălțimea sa și pentru mariajul cu Moni, socotit de mulți "împotriva naturii", Irinel a avut și apariții publice surprinzătoare. El a venit la un eveniment monden îmbrăcat într-un fel de izmene verzi, cu un pulover multicolor, lung până la genunchi, și cu o tunică ce părea un halat, de parcă fugise de la ospiciu. Altădată a mers în pijamale la o petrecere într-un club.
În noiembrie 2011, Columbeanu a fost surprins de paparazzii de la revista Ciao! îmbrăcat în fustă. El a primit vizita unui important om de afaceri scoţian, Ducele de Argyl, aşa că, pentru a-l face pe oaspetele său să se simtă ca acasă, a purtat un kilt - tradiţionala fustă în carouri pe care bărbaţii din Scoţia o poartă fără nimic pe dedesubt.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro