Dosar Eva. 7 povești de dragoste care s-au sfârșit surprinzător

Dinu Maxer, "inventatorul" Nicoletei Luciu

Cei doi s-au cunoscut în platoul unei emisuni de divertisment, în perioada în care Nicoleta apăruse "pe sticlă" de câteva ori. Dinu a intuit că are potențial de vedetă, a lansat-o în showbiz, iar amândoi au avut o relație frumoasă.După câţiva ani, Nicoleta a ajuns în topul celor mai "vânate" vedete feminine din România, iar Dinu a ajuns pe planul doi.

Relaţia lor a început să se strice tot mai mult, astfel că după opt ani petrecuţi împreună, cei doi s-au despărțit. Ruptura lor n-a fost una amicală. Cei doi și-au aruncat replici în presă, Dinu spunând că el a făcut-o vedetă și că succesul de care se bucură este meritul lui. "Problemele au început când s-a dus la Pro TV, în urmă cu doi ani. Aveam o viață extraordinară de cuplu, care a fost distrusă treptat, treptat de politica televiziunii. Înainte, noi eram nedespărțiți. În ultimul timp ne vedeam doar nopțile. Țipam unul la altul. La un moment dat, eu am spus că nu se mai poate. Pleca la muncă la ora 14.00 și se întorcea la 21.00", povestea Dinu, în 2005, după despărțire, în revista Star.

În 2008, Dinu s-a căsătorit pe malul mării cu Deea. Nicoleta Luciu l-a cunoscut pe omul de afaceri Zsolt Csergo, cu care s-a căsătorit în acest an. Ei au împreună patru copii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro