Dosar Eva. 7 povești de dragoste care s-au sfârșit surprinzător

Catrinel Sandu și Lucian Viziru: Adio, visul frumos s-a terminat!

Timp de cinci ani, cei doi au format unul dintre cele mai solide și mai apreciate cupluri din showbizul autohton și toată lumea se aștepta la o nuntă. Cu toate acestea, au luat-o pe drumuri diferite, confirmând într-un mod trist refrenul unei piese de suces a trupei lui Viziru, "Gaz pe foc".

Cei doi s-au separat în 2004 și, cu toate că mulţi au sperat că este doar o ruptură temporară, nu s-au mai împăcat. De fapt, nici nu au păstrat legătura. "Deși amândurora ne pare rău și deși am sperat că lucrurile se vor redresa și vor fi ca înainte, din punctul meu de vedere povestea noastră a luat sfârșit și nu se mai poate repara nimic. Catrinel este o fată cum rar întâlnești în ziua de azi, dar fără să ne dăm seama s-a creat o distanță între noi care ne împiedică să mai fim împreună", declara Lucian în urmă cu opt ani.

Catrinel Sandu s-a căsătorit în 2006 cu tenismenul Gabriel Trifu. Cei doi au şi o fetiţă, Sara Maria, care va împlini trei ani. Lucian s-a căsătorit și el în 2010 cu Ema, fosta lui colegă de bancă din liceu, iar din februarie anul trecut au un băiețel.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro