Dosar Eva. 7 săruturi memorabile care au făcut senzație în toată lumea

Mickey Rourke, un dur înduioșat de câini

Oricât de macho pare starul american, slăbiciunea lui pentru câini îi trădează latura sensibilă. Mickey Rourke a fost fotografiat în timp ce își săruta pe gură cățelul, în casa lui din Los Angeles.

Actorul a demonstrat că este un mare iubitor de câini și în vară, când a venit în România pentru filmările la thrillerul "Dead in Tombstone". El a anunțat atunci că a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri, căruia i-a dat numele Foxy.
Într-o conferinţă de presă, starul a anunţat că intenţionează să construiască şi un adăpost pentru câinii maidanezi din Bucureşti. Mickey Rourke a mai spus că adăpostul se va numi "The wild dogs of Romania Sanctuary".
Despre Foxy, pe care a dus-o acasă, la New York, Rourke a spus că se va înţelege cu ceilalţi câini pe care îi are.

Mickey Rourke a spus că doreşte să facă asemenea acţiuni umanitare, deoarece doreşte să realizeze lucruri importante cu viaţa lui, dincolo de actorie. "Vreau să fac ceva cu timpul meu, care să mă facă să-mi merit aerul pe care-l respir", a spus actorul. "Nu există câini răi, există doar oameni răi", a mai spus acesta.
De asemenea, actorul a vorbit despre relaţia specială pe care o are cu câinii. El a povestit cum, la un moment dat, a vrut să se sinucidă: "Mi-am băgat ţeava de la armă în gură, dar, între timp, unul dintre câini a venit lângă mine şi se uita de parcă mă întreba" «Dacă pleci, cine va avea grijă de mine?»", a spus actorul. Rourke a mai spus că a scăpat de depresie datorită câinilor săi.

Foto: Hepta

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro