Dosar Eva: 7 vedete care au fugit de acasă după scandaluri cu partenerii lor

Florin Zamfirescu: adio, dar mă întorc lângă tine!

Povestea de iubire dintre Cătălina Mustață (43 de ani) și Florin Zamfirescu (63 de ani) a fost un exemplu frumos pentru multe cupluri din România. Actorul era divorțat și avea doi copii când s-a îndrăgostit nebunește de ea, în timp ce era studentă în anul IV, iar el era profesor. Florin avea 42 de ani, ea - 24. Însă după 21 de ani de căsnicie fericită s-a produs ruptura.

În aprilie anul acesta, Florin Zamfirescu a părăsit casa din Mogoșoaia. "E adevărat că divorţăm. N-am niciun chef să intru în intimitatea mea sau să-i las pe alţii să o facă. Şi eu ştiu că eram un cuplu frumos şi regret că nu mai putem continua. Nu e vorba nici de iubiri extrafamiliale, nici de relaţii extraconjugale. Nici la ea, nici la mine. E o altă problemă intimă pe care nu vreau să o discut", a spus Zamfirescu.
La două săptămâni după ce actorul s-a mutat într-o garsonieră, fosta soție a fost văzută, în mai multe randuri, în compania unui bărbat mult mai tânăr. Potrivit ziarului Cancan, acesta a rămas peste noapte sub acoperișul ei, ceea ce denotă că sunt apropiați.

În mai, Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu au pus capăt mariajului, în fața notarului. Zamfirescu a fost și el văzut în compania unei femei, despre care Cancan a scris că e medic. După divorț, de comun acord, cei doi au împărțit terenul din fața vilei, iar actorul a decis să-și ridice pe jumătatea lui o casă nouă. "Am lăsat-o pe ea să stea în casă, nu puteam să o arunc în stradă, nu era normal. Acum, după ce s-a pronunțat divorțul, urmează să facem cadastru și să împărțim terenul de peste 2.500 de metri pătrați. Acolo o să-mi construiesc casa, pe terenul nostru", a declarat Zamfirescu pentru Cancan. El a mai spus că îi va fi mereu alături fostei soții, indiferent cum va evalua relația lor: "Am acceptat când a vrut să divorțeze, am lăsat-o să stea în casa noastră, am înțeles că poate este de vină criza femeii la 40 de ani, însă nu o să accept vreodată să ne împăcăm sau să se întoarcă la mine. Mă mut lângă ea pentru că știu că, la un moment dat, Cătălina o să aibă nevoie de mine și este de datoria mea să-i fiu atunci alături. Știu că o să vină acest moment și eu trebuie să am grija de ea."

Cel care a avut însă primul nevoie de ajutor a fost Florin Zamfirescu. Pe 7 iunie, el a fost internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, din cauza unor probleme cardiace.

Foto: Mediafax

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro