Dosar Eva: 7 vedete care au fugit de acasă după scandaluri cu partenerii lor

Horia Moculescu, acuzat că a fugit de acasă cu oala cu ardei umpluți

Scandalurile dintre celebrul compozitor și fosta lui soție, Mariana, au făcut deliciul presei timp de mai mulți ani. Horia și Mariana s-au căsătorit în 1989 și au divorţat în anul 2000, iar de atunci se atacă încontinuu.

Cei doi au primit drepturi egale după divorț și s-au ambiționat să trăiască sub același acoperiș, fără ca vreunul să renunțe la partea lui. De parcă nu era de ajuns, o vreme au locuit în același apartament împreună cu fiica lor, Nidia, și iubitul acesteia, Cristi.

Timp de 12 ani, Horia și Mariana s-au chinuit unul pe altul, până când el a fost nevoit, conform unor apropiaţi, să plece din locuinţă în prag de iarnă. Cancan a scris că fosta soţie a maestrului nu mai plătise căldura şi apa de mai bine de trei ani şi din cauza ei toţi locatarii din bloc au avut de suferit. Horia Moculescu a negat că ar fi plecat din casă de frig. "Este o minciună, eu locuiesc tot acolo și nu am niciun leu datorie. Mariana locuiește în doua camere, dar nu și-a plătit întreținerea de vreo 3 ani. Are datorii de peste 9.000 lei. Din cauza ei și a altor locatari, noi nu avem apă caldă și căldură", a declarat Horia Moculescu.

Scandalurile dintre cei doi au atins limita grotescului la începutul acestei luni, când Mariana a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din cauza unei crize nervoase. Deşi Horia era acasă, când ei i s-a făcut rău, Mariana susţine că lui nici că i-a păsat. Mai mult, l-a acuzat că după ce el a gătit, compozitorul ar fi plecat de acasă cu oala cu ciorbă şi cu cea cu ardei umpluţi, lăsând-o fără o bucată de pâine în casă. “Eu trăgeam să mor şi el m-a lăsat în casă. Nu mi-a dat şi mie nimic din ce gătise, deşi ştia că frigiderul meu e gol. Şi-a luat oalele cu mâncare şi a plecat de acasă. Ce suflet poate să aibă acest om? Ce lipsă de caracter...”, a dezvăluit Mariana în Libertatea. “Ceea ce am gătit e în frigider. Nu am nici o obligaţie să o hrănesc pe Mariana. Mi se pare de un tupeu ieşit din comun să mă acuze că nu-i dau să mănânce. Şi nu am gătit ardei umpluţi, ci legume la cuptor”, a precizat Horia Moculescu.

Foto: Mediafax

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro