Dosar Eva. 7 vedete din România care luptă cu celulita. Vezi ce metode folosesc!

Ioana Ginghină, injecţii de 3.000 de euro

Actriţa a apelat la mezoterapie, procedură care presupune injectarea în piele a unui cocktail de vitamine.

Acum două luni, sătulă să lupte în zadar cu celulita, actriţa în vârstă de 34 de ani şi-a luat inima în dinţi şi a început sesiuni de mezoterapie, pentru că nu-i place să meargă la sală sau să ţină diete. "Ideea de ac mi se părea groaznică, dar nu mai suportam celulita. De la prima şedinţă am văzut rezultate îmbucurătoare, aşa că teama a început să se evapore. Acum, după zece şedinţe, mi-am scos pantalonii scurţi din dulap şi-i port cu mândrie, pentru că am mai slăbit, pielea mea arată foarte bine, este mult mai fermă şi celulita a dispărut", a declarat Ioana Ginghină.

Potrivit ziarului Click!, o şedinţă de mezoterapie costă, de regulă, în jur de 300 de euro. "Mezoterapia constă în injectarea unor cantităţi foarte mici de substanţe homeopate, vitamine, aminoacizi şi enzime în mezoderm, adică în stratul mijlociu al pielii. E unul dintre puţinele tratamente ce combat eficient celulita, pentru că substanţele injectate interacţionează cu celulele adipoase, determinând celulele să elibereze grăsimea şi apoi consumul ei. Totodată, mezoterapia ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi a drenajului limfatic", a explicat pentru Click! medicul Adriana Frăţilescu, de la clinica Perfect Lines.

După mezoterapie, Ioana a căutat să menţină cât mai mult rezultatele obţinute, folosind, cel puţin o dată pe zi, o cremă specială. "Nu cred că o cremă poate face minuni, dar cred că o îngrijire sistematică şi corespunzătoare poate preveni apariţia şi chiar reducerea celulitei. Aplicând o cremă anticelulitică pe coapse, talie, abdomen şi în alte zone afectate, pielea cu aspect de coajă de portocală se va netezi treptat. Eu mă dau cu această cremă înainte de a-mi începe gimnastica aproape zilnică pe care o fac acasă. Apoi mă împachetez cu folie alimentară. Chiar dacă nu faceţi sport, e bine să vă împachetaţi, pentru ca ingredientele să intre cât mai bine în piele", a explicat vedeta pe blogul ei.

  • AIHNOUA, miercuri, 29.08.2012 13:23
    7 vedete din Rominia care lupta cu celulita

    e bine daca domnisoara Mantea maninca de toate pentru toti si nu se infometeaza precum Bianca .o apreciez pentru ca eu sint la fel o gurmanda dar nu arat ca ea ..evident...

  • diana, marţi, 28.08.2012 16:27
    greutatea ideala

    buna . va pot ajuta sa aungeti la greutatea ideala.pt detalii sunati la nr 0767953569-diana

  • Lisenco Ana, luni, 27.08.2012 12:07
    O siluetă de invidiat

    De cînd mi-am născut fetiţa nu pot reveni la silueta de altădată. În acest an am ieşit la servici, credeam că poate ieşind la servici voi reveni la silueta mult visată, pentru că după părerea mea s-au adăugat stresul de la serviciu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro