Dosar Eva. 7 vedete din România care luptă cu celulita. Vezi ce metode folosesc!

Mihaela Rădulescu a apelat la antrenoarea surorilor Kardashian

La 42 de ani, vedeta are un corp pe care îl invidiază orice femeie. Mihaela s-a bazat pe sport pentru a scăpa de celulită.

Mihaela Rădulescu a apelat şi la Kinga Sebestyen, antrenoare de Kangoo Jumps, cunoscută pentru colaborarea cu nume celebre precum surorile Kardashian, relatează cotidianul Libertatea. Kinga era plecată pentru o campanie de promovare a acestui nou sport, dar nu a refuzat-o pe Mihaela şi i-a explicat la telefon programul pe care l-a conceput special pentru ea.

Cât privește alimentația, vedeta a declarat că se bazează foarte mult pe ceea ce îi recomandă Mihaela Bilic, despre care spune că este un "guru al mâncatului sănătos". "Sunt fanul specialiştilor. Nu-mi place să fac ceva de capul meu, să iau vitamine sau pastile de slăbit. Mă duc la un nutriţionist şi îl întreb pe el ce trebuie să fac. Mihaela Bilic e un fel de guru al meu de mâncat sănătos. Îmi face un program de mese dese, dar nu copioase, în care am voie orice, cu excepţia prăjelilor, a zahărului", a declarat vedeta, citată de Realitatea.net.
În plus, ea are grijă să-şi menţină nealterat stilul de viaţă sănătos. "Nu pierd nopţile, nu stau în fumul altora, nu beau alcool niciodată (cu excepţia paharului de vin roşu pe care-l savurez în vreo ocazie socială), nu acumulez nervi, tristeţi inutile, griji pentru care să mă consum mai mult decât găsindu-le rezolvarea", a mai spus ea.

  • AIHNOUA, miercuri, 29.08.2012 13:23
    7 vedete din Rominia care lupta cu celulita

    e bine daca domnisoara Mantea maninca de toate pentru toti si nu se infometeaza precum Bianca .o apreciez pentru ca eu sint la fel o gurmanda dar nu arat ca ea ..evident...

  • diana, marţi, 28.08.2012 16:27
    greutatea ideala

    buna . va pot ajuta sa aungeti la greutatea ideala.pt detalii sunati la nr 0767953569-diana

  • Lisenco Ana, luni, 27.08.2012 12:07
    O siluetă de invidiat

    De cînd mi-am născut fetiţa nu pot reveni la silueta de altădată. În acest an am ieşit la servici, credeam că poate ieşind la servici voi reveni la silueta mult visată, pentru că după părerea mea s-au adăugat stresul de la serviciu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro