Dosar Eva. 8 bărbaţi mitocani din România care au jignit femeile. Vezi cum au reuşit!
Vedete / De Daniel Dumitrescu, 23.09.2012

Prinse în iureşul scandalurilor, multe dintre personajele publice uită de regulile bunului simţ şi ajung să spună sau să scrie lucruri pe care apoi le regretă, sincer sau de ochii lumii. Câteva femei au fost atacate şi umilite de bărbaţi cunoscuţi, în studiourile de televiziune sau pe internet, iar ceea ce e mai grav este că astfel de cazuri se înmulţesc. E drept, veţi vedea că în unele cazuri victimele au cam căutat-o cu lumânarea, dar asta nu scuză nicidecum reacţiile de maidan ale celor care le-au terfelit imaginea.

Controversate sau nu, vedetele atacate sunt, în fond, femei, iar un bărbat educat găseşte o soluţie elegantă de a evita sau de a ieşi nepătat dintr-o dispută care tinde să degenereze. Dar bunul simţ nu este facultativ decât pentru mitocani. Descoperiţi cine sunt bărbaţii care au jignit femeile în văzul tuturor!

  • AURA, marţi, 25.09.2012 21:30
    DOSAR EVA

    DA PRODANCA ASTA E FEMEIE ?ARATA CA UN TRVESTIT ,SE MAI CREDE SI MARE DOAMNA,ANTENA 1 SI-A GASIT VEDETA CARE SA-I REPREZINTE .TOATE TOAPELE PRODANCA,ZAVORANCA.MARIOARA ZAVORANU CARE FACE SPUME LA GURA CAND VORBESTE ,CA TREBUIE SA MUT PE ALT CANAL PT. ALTFEL....INSTANT.DAR TU KAPATOS SAU VOI NU O VEDETI?IAR CU PRODANCA NU MI-E RUSINE ,EU IL CRED PE ACEST OM . SI CE MITOCANIE ?DAR PE EA NA-TI VAZUT-O CA VORBESTE TOT CU BIP-URI ?

  • pollet_a, duminică, 23.09.2012 20:55
    mitocanie.......motivata ?

    Cred ca sunt cu mult mai multi , peste tot, dar nu-i cunoastem. Ma rog, poate au si motive, dar, in general nimic nu justifica mitocania.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro