Dosar Eva. 8 bărbaţi mitocani din România care au jignit femeile. Vezi cum au reuşit!

Dumitru Tudor a făcut-o femeie uşoară pe Anamaria Prodan

Impresarul a lansat mai multe atacuri suburbane la adresa Anamariei Prodan. El a acuzat-o că împreună soţul ei, Laurenţiu Reghecamph, a trucat mai multe meciuri din liga a II-a de fotbal. Şi de aici a început un scandal oribil.

Invitat în emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV, Tudor, zis "Ciorbă" a spus că Anamaria Prodan a fost amanta fiului său. "Anamaria Prodan a trăit cu băiatul meu, care era însurat. Nu mai scăpa de ea, toata ziua venea după el la restaurant. El e băiatul cu care s-a culcat pentru un trening. Anamaria Prodan e şmecheră de profesie. Nu e femeie, e bărbat şmecher!", a spus el. "Ana Maria este mitomană de meserie. Toata lumea ştie cine era ea pe vremurile alea, e femeie uşoară", a continuat Tudor.

Când soţia lui Reghecampf a avut probleme în administrarea clubului Universitatea Cluj, "Ciorbă" n-a ratat ocazia de a şuta încă o dată mingea în geamul Anamariei. Convins că ea este la baza tuturor problemelor pe care le are Universitatea în ultima vreme, el a făcut-o albie de porci: "Oameni buni, ce vă spuneam acum ceva vreme?! Pe unde trece curva de Prodanca nu mai creşte nici iarba. Dacă ea a fost în stare să mă fure pe mine de bani, vă daţi seama cât de periculoasă şi perversă poate să fie", a scris Tudor pe Facebook. "A început să certe personalităţile oraşului că nu îi dă ei bani să conducă ea echipa. Păi, eu îi fac o propunere: ca să facă rost de bani şi să cumpere echipa pe banii ei, să se ducă pe centură la Băneasa şi într-un an de zile face bani mulţi că e meseriaşă!", a adăugat impresarul.

Cu asemenea limbaj, nu e de mirare că el a făcut turul televiziunilor, fiind invitat de Măruţă şi de Capatos să-şi spună părerile în acest stil de peluză.

  • AURA, marţi, 25.09.2012 21:30
    DOSAR EVA

    DA PRODANCA ASTA E FEMEIE ?ARATA CA UN TRVESTIT ,SE MAI CREDE SI MARE DOAMNA,ANTENA 1 SI-A GASIT VEDETA CARE SA-I REPREZINTE .TOATE TOAPELE PRODANCA,ZAVORANCA.MARIOARA ZAVORANU CARE FACE SPUME LA GURA CAND VORBESTE ,CA TREBUIE SA MUT PE ALT CANAL PT. ALTFEL....INSTANT.DAR TU KAPATOS SAU VOI NU O VEDETI?IAR CU PRODANCA NU MI-E RUSINE ,EU IL CRED PE ACEST OM . SI CE MITOCANIE ?DAR PE EA NA-TI VAZUT-O CA VORBESTE TOT CU BIP-URI ?

  • pollet_a, duminică, 23.09.2012 20:55
    mitocanie.......motivata ?

    Cred ca sunt cu mult mai multi , peste tot, dar nu-i cunoastem. Ma rog, poate au si motive, dar, in general nimic nu justifica mitocania.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro