Dosar Eva. 8 bărbaţi mitocani din România care au jignit femeile. Vezi cum au reuşit!

Boureanu, scos din minţi de Gabriela Firea

În 2010, invitat la o emisiune a Gabriela Vrânceanu Firea, Cristian Boureanu a întrebat-o despre amant. El a fost provcat de atacul jignitor al realizatoarei TV, dar a comis greşeala de a-i răspunde în acelaşi stil.

Firea l-a provocat pe deputatul PDL, însă aceasta a greşit intrând în jocul ei murdar. "Moderatoarea" emisiunii "Ştirea zilei" a făcut o criză de nervi după ce deputatul PDL Cristian Boureanu a pornit o discuţie aprinsă în care aducea acuzaţii PNL, reprezentat în emisiune de Ludovic Orban. Firea a izbucnit: "Domnule Boureanu, aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?". Aceasta a continuat vădit enervată, întrebându-l dacă a mâncat ceva "de pe jos" sau "de la toaletă".
În loc să ia atitudine faţă de ieşirile deputatului, Firea a pus şi mai multe "paie pe foc": "Cine v-a spus că sunteţi băiatul cu mucii-n freză a avut dreptate", l-a atacat ea. "Cumva (mi-a spus aşa - n.r.) amantul dumneavoastră?", a spus Boureanu, insinuând că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu ar avea o legătură cu Firea.

Disputa a durat minute bune, timp în care moderatoarea nu a dat semne că ar vrea să calmeze spiritele. După un sfert de oră, producătorii emisiunii au decis să-i închidă lavaliera lui Boureanu, fapt care l-a înfuriat din nou: "Să-nţeleg că mi s-a tăiat microfonul. Să vă fie ruşine!".
A doua zi, postul Antena 3 a emis un comunicat prin care anunţa că îl va da în judecată pe Cristian Boureanu.

  • AURA, marţi, 25.09.2012 21:30
    DOSAR EVA

    DA PRODANCA ASTA E FEMEIE ?ARATA CA UN TRVESTIT ,SE MAI CREDE SI MARE DOAMNA,ANTENA 1 SI-A GASIT VEDETA CARE SA-I REPREZINTE .TOATE TOAPELE PRODANCA,ZAVORANCA.MARIOARA ZAVORANU CARE FACE SPUME LA GURA CAND VORBESTE ,CA TREBUIE SA MUT PE ALT CANAL PT. ALTFEL....INSTANT.DAR TU KAPATOS SAU VOI NU O VEDETI?IAR CU PRODANCA NU MI-E RUSINE ,EU IL CRED PE ACEST OM . SI CE MITOCANIE ?DAR PE EA NA-TI VAZUT-O CA VORBESTE TOT CU BIP-URI ?

  • pollet_a, duminică, 23.09.2012 20:55
    mitocanie.......motivata ?

    Cred ca sunt cu mult mai multi , peste tot, dar nu-i cunoastem. Ma rog, poate au si motive, dar, in general nimic nu justifica mitocania.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro