Dosar Eva. 8 bărbaţi mitocani din România care au jignit femeile. Vezi cum au reuşit!

Crin Antonescu a atacat-o încă o dată pe Angela Merkel

Liderul USL a dezvoltat o adevărată obsesie pentruAngela Merkel, atacând-o virulent, într-o retorică cu mult sub nivelul limbajului diplomatic şi al bunelor maniere.

După decizia Curţii Constituţionale care a invalidat referendumul, Crin a acuzat-o pe Merkel pentru declaraţiile de susţinere făcute la adresa preşedintelui suspendat, Traian Băsescu. N-a găsit însă cea mai fericită formulă de exprimare, căzând repede în ispita jignirilor.
"Nu are nicio obligație România sa fie rezervația în care se poate întâmpla orice pentru că așa le convine unora care nu trăiesc în România, care nu plătesc impozite în România, care nu sufera abuzurile pe care românii le sufera începând cu batjocorirea acestui vot", a spus Antonescu la Antena 3.

Şi dacă s-ar fi oprit aici, tot ar mai fi fost bine cât de cât. Dar atacul a continuat: "Să-l ia in Germania doamna Merkel, Germania e o țară mare, prosperă, să-i dea acolo o bucațică de pământ lui Băsescu şi PDL-ului, să se joace acolo de-a Băsescu. În România, nu!", a adăugat liderul USL.

Consecinţa logică a acestui joc periculos este că politicianul român, tributar stilului brutal de a se impune pe plan autohton, a ratat orice şansă de a fi tratat cu seriozitate pe plan extern.

  • AURA, marţi, 25.09.2012 21:30
    DOSAR EVA

    DA PRODANCA ASTA E FEMEIE ?ARATA CA UN TRVESTIT ,SE MAI CREDE SI MARE DOAMNA,ANTENA 1 SI-A GASIT VEDETA CARE SA-I REPREZINTE .TOATE TOAPELE PRODANCA,ZAVORANCA.MARIOARA ZAVORANU CARE FACE SPUME LA GURA CAND VORBESTE ,CA TREBUIE SA MUT PE ALT CANAL PT. ALTFEL....INSTANT.DAR TU KAPATOS SAU VOI NU O VEDETI?IAR CU PRODANCA NU MI-E RUSINE ,EU IL CRED PE ACEST OM . SI CE MITOCANIE ?DAR PE EA NA-TI VAZUT-O CA VORBESTE TOT CU BIP-URI ?

  • pollet_a, duminică, 23.09.2012 20:55
    mitocanie.......motivata ?

    Cred ca sunt cu mult mai multi , peste tot, dar nu-i cunoastem. Ma rog, poate au si motive, dar, in general nimic nu justifica mitocania.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro