Dosar Eva. 8 bărbaţi mitocani din România care au jignit femeile. Vezi cum au reuşit!

Liviu Vârciu a jignit-o pe Cristina Cioran

Prezentatoarea TV a spus pe post că, în urmă cu câțiva ani, a fost iubita lui, ceea ce l-a enervat la culme pe fostul component al trupei L.A.

"Liviu, îți mai amintești când toată lumea spunea că noi doi...?", l-a întrebat ea. Deloc binedispus, Vârciu i-a răspuns serios:  "Ce să-mi amintesc, că spunea lumea că noi am făcut țup-țup? Dar nu este adevărat, nu avea cum. Nu ești genul meu!". "Ți-e rușine să recunoști?", i-a replicat Cristina. "Mie nu mi-a fost rușine să recunosc niciodată. Dar ce a fost, ți-am pus mâna odată pe... și gata. Nu a fost cine știe ce și probabil de asta nu îmi aduc eu aminte", a spus Vârciu vizibil iritat.
"Ce, ai intrat într-un con de umbră și îl iei pe Vârciu de picioare? Nu mai glumi cu aşa ceva! Din cauza voastră, din cauza acestor domnișoare, eu nu mai am eu credibilitate. Mă duc și eu să vorbesc cu o fată, o salut și îmi zice: 'Ce, nu ai ce să... ?' ", a continuat el, enervat.

Când a văzut că Liviu nu știe de glumă, Cristina Cioran și-a cerut scuze și a spus că totul a fost o glumă.

  • AURA, marţi, 25.09.2012 21:30
    DOSAR EVA

    DA PRODANCA ASTA E FEMEIE ?ARATA CA UN TRVESTIT ,SE MAI CREDE SI MARE DOAMNA,ANTENA 1 SI-A GASIT VEDETA CARE SA-I REPREZINTE .TOATE TOAPELE PRODANCA,ZAVORANCA.MARIOARA ZAVORANU CARE FACE SPUME LA GURA CAND VORBESTE ,CA TREBUIE SA MUT PE ALT CANAL PT. ALTFEL....INSTANT.DAR TU KAPATOS SAU VOI NU O VEDETI?IAR CU PRODANCA NU MI-E RUSINE ,EU IL CRED PE ACEST OM . SI CE MITOCANIE ?DAR PE EA NA-TI VAZUT-O CA VORBESTE TOT CU BIP-URI ?

  • pollet_a, duminică, 23.09.2012 20:55
    mitocanie.......motivata ?

    Cred ca sunt cu mult mai multi , peste tot, dar nu-i cunoastem. Ma rog, poate au si motive, dar, in general nimic nu justifica mitocania.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro