Fosta soţie a lui Eddie Murphy, apariţie senzaţională la 49 de ani

Vedete / 09.10.2017

Nicole Murphy demonstrează din nou că se menţine într-o formă extraordinară. Ea a avut o apariţie impresionantă la gala NAACP Image Awards.

Recent şi-a lansat propria aplicaţie de fitness, iar acum ne arată că programul său de antrenament dă rezultate: recunoscută pentru silueta ei şi pentru modul exemplar în care se menţine în formă, Nicole Murphy a uimit din nou cu o apariţie impecabilă.

Fosta soţie a actorului de comedie Eddie Murphy a fost prezentă sâmbătă la gala premiilor NAACP Image, desfăşurată în Los Angeles. Cu o tunsoare scurtă, masculină, care o întinerea, şi îmbrăcată într-o rochie neagră cu inserţii argintii, vedeta arăta excelent.


Nicole şi-a accesorizat ţinuta cu o brăţară argintie cu motive florale, un inel de argint şi cercei mari, în stil candelabru, scrie ziarul britanic Daily Mail. Mamă a cinci copii, ea părea cu zece ani mai tânără.

La aproape 50 de ani, Nicole Murphy reuseşte să smulgă constant aprecierile presei pentru modul remarcabil în care se menţine. Ea s-a căsătorit cu Eddie Murphy în 1993 şi s-au despărţit în 2005. Divorţul lor s-a definitivat un an mai târziu. Ei au cinci copii împreună: Bria (26 de ani), Miles (23 de ani), Shayne (21), Zola (16 ani) şi Bella (14 ani).
  • kroko, miercuri, 15.02.2017 17:55
    destept

    Pai este urata,machiata arata asa,dimineata in pat era mortaciune

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro