Hollywood: 5 supermodele care se cred urâte

Brooke Shields
Nici Brooke Shields nu s-a simţit întotdeauna frumoasă. Aceasta a declarat că la începutul carierei sale se temea să se uite în oglindă. "Nu voiam să mă uit în oglindă. Dacă nu îmi plăcea ceea ce văd? Dacă nu arătam la fel de bine ca în reviste?. În prezent, problemele ei sunt legate de îmbătrânire. "Aud oameni spunând că îşi iubesc ridurile. Eu nu îmi iubesc ridurile. Să fim serioşi!", a mai declarat actriţa.
  • CloverLady, luni, 15.08.2011 04:13
    Balance is Everything!

    E vb dspr legea echilibrului&supravietuirii... Daca toate frumoasele ar fi non stop constiente ca sunt "zeite" ar deveni de neatins, de nesuportat si de neperpetuat.. iar gena frumoaselor s-ar oblitera. Daca toate uratele ar intelege brusc cat de nasoale sunt, s-ar sinucide in masa. Frumusetea/uratenia este o constructie de perceptie si comparatie. Fara gasca de urate, nu exista nici gasca de frumoase, astfel natura le protejeaza pe amandoua prin sub/supra-estimare, cu alte cuvinte prin instaurarea starii de echilibru.

  • Malina_332, joi, 04.08.2011 15:39
    subiectul frumusete

    ei eu cred ca au cu ce see mandri,sunt frumoase,sunt realizate,chiar suntfericita ptr ele,par nebuna printr-un astfel de raspuns.

  • Andreea, miercuri, 03.08.2011 14:12
    Asa e

    Cata dreptate ai Dyutza_003

  • Dyutza_003, miercuri, 03.08.2011 10:35
    ...

    Si cand te gandesti ca sant atatea ,,urate" care se cred buricul pamantului, in timp ce femeile frumoase se subapreciaza.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro