Hollywood: 5 supermodele care se cred urâte

Jessica Alba
Cu toate că este considerată una dintre cele mai frumoase şi sexy actriţe de la Hollywood, Jessica Alba nu are aceeaşi părere despre ea. Actriţa a declarat că nu s-ar simţi bine dacă ar poza goală. Motivul? "Am sânii lăsaţi, am celulită şi şoldurile îmi sunt prea mari. Au existat momente în care aveam atacuri de anxietate înainte de şedinţele foto. N-aş filma niciodată o scenă în care să apar goală. Prefer să fiu sexy îmbrăcată", a mărturisit Jessica. În 2010, actriţa a filmat o scenă pentru filmul "Machete" în care apare goală, dar a fost "dezbrăcată" cu ajutorul computerului.
  • CloverLady, luni, 15.08.2011 04:13
    Balance is Everything!

    E vb dspr legea echilibrului&supravietuirii... Daca toate frumoasele ar fi non stop constiente ca sunt "zeite" ar deveni de neatins, de nesuportat si de neperpetuat.. iar gena frumoaselor s-ar oblitera. Daca toate uratele ar intelege brusc cat de nasoale sunt, s-ar sinucide in masa. Frumusetea/uratenia este o constructie de perceptie si comparatie. Fara gasca de urate, nu exista nici gasca de frumoase, astfel natura le protejeaza pe amandoua prin sub/supra-estimare, cu alte cuvinte prin instaurarea starii de echilibru.

  • Malina_332, joi, 04.08.2011 15:39
    subiectul frumusete

    ei eu cred ca au cu ce see mandri,sunt frumoase,sunt realizate,chiar suntfericita ptr ele,par nebuna printr-un astfel de raspuns.

  • Andreea, miercuri, 03.08.2011 14:12
    Asa e

    Cata dreptate ai Dyutza_003

  • Dyutza_003, miercuri, 03.08.2011 10:35
    ...

    Si cand te gandesti ca sant atatea ,,urate" care se cred buricul pamantului, in timp ce femeile frumoase se subapreciaza.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro