Hollywood: 8 vedete nebune. Catherine Zeta-Jones, bipolară

Britney Spears
Se pare că vedeta a avut mult timp o viaţă dezordonată şi a făcut destule vizite la psiholog. Singură sau cu fostul soţ, Kevin Federline, Britney a avut nevoie de muuuuulte ore de consiliere. În 2007, după divorţul de Kevin, vedeta a suferit câteva căderi nervoase destul de serioase. În timpul unei astfel de rătăciri, vedeta s-a tuns... la chelie în faţa paparazzilor, în timp ce vorbea despre copiii ei şi ba plângea, ba râdea: "Ştiu că vor să îmi ia copiii. Ştiu că vor să facă asta. Dar eu sunt o mamă bună, sunt o mamă bună", rostea artista aflată parcă într-o transă. După acest episod, mulţi psihologi şi psihiatri au declarat în presă că Britney suferă de tulburare bipolară, depresie şi schizofrenie, invocând ca motive impulsivitatea, hipersexualitatea şi lipsa de judecată. În 2008, familia şi prietenii lui Britney Spears au hotărât să o interneze pe cântăreaţă într-un spital de boli mintale.
  • Gabi, duminică, 18.11.2012 14:33
    mizerabil

    RUSINE! Primitivei sau primitivului care "scrie" asemenea mizerii, Lipsa crasa de civilizatie!!!

  • Anca, sâmbătă, 25.02.2012 11:38
    Autorul articolului INCONSTIENT

    ar trebui dat in judecata autorul articolului. e incredibil cita lipsa de profesionalism sa pui un asemenea titlu. nu doar ca dovedeste o crasa incultura medicala, o jignire la adresa persoanelor cu tulburari bipolare/sau de orice natura psihica, dar dovedeste si rea intentie prin faptul ca nu s-a documentat vizavi de aceste subiecte. va puteti da seama pt o persoana bipolara care cauta informatii pe net despre problema sa ce poate insemna sa gaseasca un asemenea articol? E CRIMA. te-as da afara in secunda doi pe cel care ai scris articolul, te-as da in judecata sa iti fie luata licenta de jurnalist si sa platesti daune uriase clinicilor de psihiatrie. Dar nu pot si atunci tot ce sper e sa existe dreptate divina si sa ai ocazia sa experimentezi personal, in pijama, din pat, spitalele de psihiatrie.

  • brenda daniela asnicar mendoza, sâmbătă, 27.08.2011 17:44
    que

    Yo no entendía nada y me tradumi hablando en español para entender y hablar con él que hay ...... bay

  • Ela, luni, 04.07.2011 05:14
    Nebun?

    O persoana bipolara sau depresiva nu poate fi numita nebuna. Titlul articolului banalizeaza niste prejudecati care ar trebui sa diispara.

  • Silvia, miercuri, 29.06.2011 17:33
    poftim??

    ce dreaq site e ma asta:)))) daca esti deprimat inseamna ca esti nebun??sau faza cu lady gaga!!se indopa ea, dar d c o numiti nebuna??daca nu ar fi avut stilul asta,nu mai era celebra!si ceilalti...e diferenta intre a fi nebun si a fi depresiv!iar cuvantul potrivit pt angelina jolie e ca a avut o perioada in care a fost anorexica,sau ma rog,inca e. articolul asta il poate scrie si unul de pe strada cu 4 clase

  • seb, vineri, 24.06.2011 19:37
    lame

    ce inseamna pentru voi 'a fi nebun'? calitatea articolului e jalnica, de fapt nici nu pot vorbi despre calitate in cazul de fata. m-ati convins sa nu mai intru niciodata pe site-ul vostru

  • alina, luni, 13.06.2011 10:41
    ce?

    nebun e prea mult spus......

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro